Plsehorn

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:120 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(51 har stemt)
 
2 dl lunkent vand
50 g gr
2 dl ymer
2 g
1 tsk salt
150 g smeltet margarine
900 g mel
16 plser
Start med at rre gren ud i det lunkne vand. Tilst derefter margarine, salt, g og ymer og rr godt rundt. Tilst derefter mel, til dejen ikke klistrer lngere. Dejen skal vre bld og smidig. Stil nu dejen til hvning i 60 minutter. Del herefter dejen i 4 klumper. Hver af disse klumper rulles ud til en cirkel med en diameter p cirka 40 cm. Denne cirkel deles i 8 trekanter, og p den brede ende af hver af disse trekanter lgges der en halv plse. De to hjrner foldes nu ind over plsen, og plsen rulles derefter ind i resten af dejen. Husk at trykke flippen ned, da hornet ellers kan g op under bagning. Hornene stilles nu til efterhvning i 15 minutter, hvorefter de bages 20 minutter ved 200 grader.
Gert Brigsted d. 19-11-2004
Superlkre! :) Virker bedst med wienerplser.

Lilless d. 26-04-2005
Dette er verdens bedste plsehorn.... Weeeeee.... =o)

camilla d. 13-06-2005
den er god


Delightoma d. 05-06-2006
Hmm.. Mske en smule skuffede, da man foventer, at de er overdrevet gode.. Men nej.. Okay opskrift!

Gert d. 23-06-2006
Rolig nu, de er jo ikke magiske, det er stadigvk bare plsehorn... :)

Pernille d. 01-09-2006
Det er klart, at de er gode! Der er en god portion margarine (eller smr) i. Det er altid godt.

Mini d. 26-09-2006
Mmm, rigtig gode plsehorn..


Mo d. 08-11-2006
Yammi...jeg elsker poelsehorn :)

sara d. 19-12-2007
De er s gode, det bedste i madpakken..dejlige blde....de indeholder meget fedt ja, men hvis man ikke ved hvad man skal smre til madpakke s er det den bedste forslag. Er der nogen der har prvet at fryse dem? for det har jeg..det forebliver liges lkre som frste gang...

mia s. d. 16-05-2009
de er ikke de bedste, men okay er de vel

Vasugi d. 25-11-2009
Det smagte rigtig godt men jeg synes at det har for meget margarine i. Kan man laver dem uden margarine? Hvis det er uden margarine s kan jeg godt spise dem hverdag uden nogle bekymringer
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(