Indsendt af: | Marie d. 09-08-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 15 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (10 har stemt) | | |
450 g spaghetti
4 æggeblommer (past)
4 spsk. creme fraiche
150 g bacon i tern
1 hakket fed hvidløg
1 spsk olivenolie
friskkværnet sort peber
Pisk æggeblommer, creme fraiche og ost med lidt friskkværnet sort peber.
Steg bacon og hvidløg i en smule olie.
Afdryp og vend pastaen med æggeblandingen, og drys bacontern og hvidløg over.
Sine d. 01-04-2007Hvor meget ost skal man bruge??
Camilla d. 14-01-2009hvor meget ost skal der i og hvad ost?
Jack d. 16-06-2009Er mega meget pasta og kun lidt æggeblanding?!
Morten d. 29-11-2011Der skal da parmesanost og fløde i en rigtig carbonara
Anonym d. 04-01-2012Bliver mere autentisk hvis man bruger hele æg, undlader creme fraichen (og nej, der skal ikke fløde i carbonara) og bruger pecorino eller parmesan ost (jeg plejer at bruge omkring 50 g parmesan i blandingen og så 50 g over til sidst og røre rundt)
Anonym d. 27-03-2012pænt irri at der ikke står noget med ost under det hvad man skal bruge... kan gå ned i fakta IGEN!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(