Spaghetti Carbonara

Indsendt af:Marie d. 09-08-2006
Antal personer:4
Tilberedningstid:15 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(10 har stemt)
 
450 g spaghetti
4 æggeblommer (past)
4 spsk. creme fraiche
150 g bacon i tern
1 hakket fed hvidløg
1 spsk olivenolie
friskkværnet sort peber
Pisk æggeblommer, creme fraiche og ost med lidt friskkværnet sort peber.
Steg bacon og hvidløg i en smule olie.
Afdryp og vend pastaen med æggeblandingen, og drys bacontern og hvidløg over.
Sine d. 01-04-2007
Hvor meget ost skal man bruge??

Camilla d. 14-01-2009
hvor meget ost skal der i og hvad ost?

Jack d. 16-06-2009
Er mega meget pasta og kun lidt æggeblanding?!

Morten d. 29-11-2011
Der skal da parmesanost og fløde i en rigtig carbonara

Anonym d. 04-01-2012
Bliver mere autentisk hvis man bruger hele æg, undlader creme fraichen (og nej, der skal ikke fløde i carbonara) og bruger pecorino eller parmesan ost (jeg plejer at bruge omkring 50 g parmesan i blandingen og så 50 g over til sidst og røre rundt)

Anonym d. 27-03-2012
pænt irri at der ikke står noget med ost under det hvad man skal bruge... kan gå ned i fakta IGEN!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(