Indsendt af: | Heidi Vinther d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 45 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (12 har stemt) | | |
500 g hakket oksekød
3 ds cocktailpølser
2 gl champignon i skiver
2 dl grønne ærter
2½ dl piskefløde
1 ds flåede tomater
1 ds tomatpure (70 g)
3-4 tsk paprika
Salt
Peber
Hæld væden fra champignonskiverne, men gem den, da den skal bruges senere. Brun kød og champignon i en gryde. Tilsæt derefter væden fra champignonskiverne, de flåede tomater og piskefløde. Rør rundt til det koger. Skru lidt for blusset, og tilsæt tomatpure, peber og paprika. Kog i 15 minutter. Tilsæt derpå ærter og cocktailpølser og kog videre i 5 - 10 minutter. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere paprika før servering.
Teddy Pigen d. 23-03-2005Min kæreste og jeg har prøvet at lave denne ret. Vi synes virkelig at den er nem at lave, og den er også velsmagende.
Martin d. 13-02-2006Evt. istedet for paprika, kan man tilsætte oregano og hvidløg. Det gør underværker.
Thor Pedersen d. 13-06-2006Meget interessant opskrift. Jeg vil overveje at sætte den på næste års finanslov.
Med venlig hilsen
Thor Pedersen
Esben d. 11-05-2010Der er sku da ingen fattigrøv, som har rød til at købe alt det der altså -_-
Rene d. 27-05-2010Dælme gur!
Holger Danske d. 12-06-2012Mmmmuuuummmm
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(