Indsendt af: | Hanne Koch d. 12-08-2006 |
Antal personer: | 2 |
Tilberedningstid: | 15 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (21 har stemt) | | |
1 pasteuriseret æg
100 g sukker
2 tsk vanilliesukker
½ liter ymer eller tykmælk
½ liter kærnemælk
Evt. 1 knivspids kardemomme
Æg, sukker og vaniliesukker piskes ca. 5 min. for højeste styrke. Ymer eller tykmælk og kærnemælk blandes i, og det hele piskes sammen.
Smager rigtig godt med ALDI's chokolade müsli, crüsli eller smuldret rugbrød.
Sune d. 31-03-2007Rigtig god opskrift, men det bliver lige en tand for sødt til min smag. Så put lidt evt. lidt mindre sukker i. Ellers helt perfekt.
casper d. 17-09-2008det er i hvertfald meget bedre end koldskål
på karton det må jeg da sige!!
:-)
Champ d. 03-08-2009Koldskål kan da sagtens spises som hovedret om sommeren.. Specielt med friske jordbær, mums..
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(