Gulerodskage

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:80 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(359 har stemt)
 
3-4 store gulerødder, ca. 350 g
3 æg
200 g brun farin
200 g hvedemel
4 tsk kanel
2 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
½ tsk salt
Start med at rive gulerødderne fint på et rivejern eller i køkkenmaskinen, så går det hurtigere.
Rør farin og æg sammen indtil blandingen er lys og luftig. Bland melet med vanillesukker, salt, kanel og bagepulver.
Rør de revne gulerødder i sukker og æg blandingen, indtil godt fordelt. Fordel melet i dejen. Nu skal der ikke røres for meget, så bliver dejen sej.
Smør en ringform med løs bundblade og kom lidt mel i så er det nemmere at få kagen ud når den er bagt. Kom dejen i ringformen. Kagen bages ved 175 grader i ca. 50-60 min. Stik i kagen med en kødnål eller lignende for at undersøge om den er helt færdig.
mette d. 21-05-2005
endelig en opskrift på gulerodskage uden rosiner til alle der hader rosiner men elsker gulerodskage......tak

Morten Pharmand d. 04-09-2006
Nam, nam. Det er i virkeligheden den bedste kage jeg nogensinde har bagt, men det er også den eneste...

Kitha d. 04-10-2006
Nøøj hvor smager det bare sååååå godt - især med rosiner i uhmmm

Christina d. 23-10-2006
Skønt med en god kage uden fedtstof i .

chr.bnde d. 28-01-2007
mega god hehe

Lilian d. 08-03-2007
Jeg mener, at bliver 100 gram af hvedemelet erstattet af grahamsmel, bliver gulerodskagen endnu bedre!

Christina d. 15-03-2007
Rigtig dejlig kage ... den kan man sagtens lave igen


Heidi d. 20-03-2007
Gulerodskage uden rosiner... Så kan det næsten ikke blive bedre..

pia d .15.06.07 d. 15-06-2007
det er den bedste gulerodskage der findes i min datters øjne.. hun elsker den ....

janne d. 05-07-2007
Superkagen for i år. den smager SÅ godt og er let at lave. Alle elsker gulerodskagen.

Anina d. 12-07-2007
Tak for en god opskrift på gulerodskage UDEN rosiner :) elsker rosiner, ellers, men ikke når de er varme/har været varme. At kagen her så oven i købet ikke er såre usund som andre kager, gør den jo bare til en favorit ;) Desuden består opskriften her af ingridienser som jeg altid har i køkkenet, så jeg kan næsten altid diske op med en gulerodskage til aftenkaffen :D

Emma Gade d. 04-10-2007
den er virkelig lækker og der er ikike rosiner i det er dejligt og min familie elsker den uhmmmmmmmm......!!!

Jette d.24/10-2007 d. 24-10-2007
Den er super god

fitore d. 06-11-2007
den er læker kager.den smager så godt jeg elska den....

Josephine d. 15-11-2007
Kagen så lidt ulækker ud, ad man bagte den..

Men umm den smagte godt.
Ps. er en pige på 13 år.

msn: miss... gæt selv det sidste

Josephine s. d. 15-11-2007
Kagen smager mums..

Til alle jer der ikke har prøvet den..
Prøv at bag den, den er nem og rigtig lækker.
Tak for en god opskrift den vil jeg altid huske.
Jeg er glad for at der ikke var Rosiner i. jeg kan godt lide dem, men ikke i kage.

Ps. Har i prøvet at lægge nogle bananer på.. Umm..

ayan d. 27-11-2007
den er meget smage godt mmmmmmmmm

saltfisk d. 12-12-2007
den er da meget fin da


jytte d. 04-01-2008
den er bare super god !

Allan d. 04-01-2008
min kone siger den er nem at lave

Ager d. 04-01-2008
Den er vel okay..

Mari d. 04-01-2008
Jeg bryder mig ikke rigtig om den, for jeg kan ikke tåle gulerødder :s
så jeg fik udslæt i lange baner..
-og jeg kan godt sige dig det var træls !!!

Mie d. 08-01-2008
det er bare den lækreste gulerodskage jeg har smagt....:) den er også let at lave...;)

iben d. 14-01-2008
super kage, den kan også laves helt uden sukker - og så med dadler i stedet... og vildt nem + hurtig

Marie d. 17-01-2008
Den er super god, og så virker den næsten sund.. lækker med glasur af flormelis og smørost og appelsinsaft.. Man kan bare bruge light..

Henrik d. 19-01-2008
Ligeså nem som færdigblandingerne fra AMO - og så er den meget bedre.

Ingredienser man næsten altid har i huset - og hvis nu, der ikke lige er 200 gr. brun farin tilbage, så går det også fint at supplere op med alm. sukker.



trylleluder d. 20-01-2008
mere snask i bunden, så havde den været mums filibabba!

David d. 21-01-2008
Så er kagen i ovenen. en mild lugt af kanel spreder sig i min lille lejlighed.. så jeg venter spændt på resultatet. Jeg har dog blandet lidt revet appelsin og pærer + ROSINER... ARGHH!! men det skal nok blive godt!

GIGI d. 25-01-2008
måms den smager så godt



til jer der ik har brøvet den så vil jeg bare sige KOM SÅ I GANG MED AT BAGE :)

sandra d. 10-02-2008
super lækker.. og så med et ordenligt lag glasur oven på.. bagte i varmluft oven så den blev lidt tør, må gi den mindre bage tid næste gang.

Lykke Mari d. 28-02-2008
En super opskrift - en kage man ikke kan gemme en krumme af - lækker og ligetid, uhm!!!!
Kan også bages i silikoneform.
Hvordan den er næste dag? - Aner det ikke, den er væk :o)

lina d. 21-03-2008
såååå godt!!!

Mads og Lea d. 04-04-2008
adder en træls opskrift, hvorfor var er ingen rosiner i? vi blev så skuffede og negativt overraskede da vi smagte den og opdage der ikke var rosiner i. ØV BØV BUSSEMAND, rosiner er bare det bedste, især når de er varme.

Kira d. 01-05-2008
Det er lige godt sørens, at man kan bage en kage, og så først bagefter finde ud af at der ikke er rosiner i... I kunne jo sådan set bare selv have tilføjet dem...

Dette er den eneste kage jeg kan li, så jeg vil gerne opponere imode de sure miner ovenfor ;-)

Peter d. 11-05-2008
den kan sagtens klare 100 gram flere gulerødder, hvis man vil have den sundere

Duruta d. 14-06-2008
Jeg har bagt denne kage op til flere gange. Bruger altid hvidt sukker.

Super kage. Nem og hurtig at lave.

Eneste jeg savner er en opskrift til det der hvide snask man kommer på toppen. Men kagen selv er fantastisk. Tak for det

Gert d. 16-06-2008
Duruta, hvis du prøver at søge på "Gulerodskage med lækker glasur" her på siden, så finder du opskriften på det hvide snask... :-)

Sofie (; d. 31-08-2008
den er i ovenen, kan ikke lide flødeost, så jeg holder mig fra glasuret og laver noget almindeligt glasur istedet :-)

-6 spk. kanel og den bliver ekstra god !

Knus fra moi (L)

Bianca fra Tyskland d. 15-09-2008
Uhmm...... vi har nydt den varm:)

Nina d. 20-09-2008
har lige lavet den og ih den var god brugte dog 450 g gulerødder og 100 g af hvedemelet erstattede jeg af grahams mel og til sidst glasur af 200 g philadelphia, 50 g flourmelis, 1 spsk vanilie og 1 spsk citron saft.

marie-louise d. 25-09-2008
jeg synes den er god jeg er en pige på 12 år som elsker at bage <3 tak for opskrften..

gerda d. 26-09-2008
kaage

Lotte d. 08-10-2008
Den var god, især dagen efter....


I&J d. 26-04-2009
Kom nødder i, det er rigtig lækkert. Og istedet for farin man hvidt sukker anvendes (er også lidt billigere)

... d. 16-05-2009
tak for opskriften..!! den er bare fantastisk! er kun 12 men elsker at bage, især kage!

Louisemarie-britt d. 14-06-2009
tak for opskriften! bager den til mor og far og de syntes den smager fantastisk! hader rosiner så tak! :)

... d. 21-06-2009
DEN BEDSTE KAGE

mivsen d. 06-08-2009
den smager simpelthen super godt og er mega nem at lave+++++

Chalotte d. 19-10-2009
nu vil jeg forsøge mig frem thi
skriver resutaltet når kagen er prøve smagt SS

Charlotte d. 21-11-2009
Den er super lækker, selvom der ingen fedt er i den:))) men.... den er endnu bedre med ostecreme; smør, flormelis og neutral smøreost:))) mums

LInda d. 16-12-2009
Kan gulerodskagen fryses?

the red chair d. 17-01-2010
En virkelig god kage!

the red chair d. 17-01-2010
Og ja, den kan godt fryses. Jeg har i hvertfald prøvet det og det var en succes!

anette d. 18-01-2010
riv en rødbede i stedet for den ene gulerod, hmmmm den er også god

Carsten d. 13-02-2010

Rigtig god kage. Prøv at tilsætte 15o g. groft
hakkede hasselnøddekerner og 3 spsk. flydende honning, så er der plusser i bogen:o)

anonymus d. 24-02-2010
den smager sku godt og med glasur mmmmmm!

blaplesmeax-tool d. 26-03-2010
god start


Anne d. 10-04-2010
Præv kokos og mûsli ovenpå en chokolade glasur. LÆKKERT: AHHH! Det er træls spise uden denne tilføjelse og hvad med ROSINERNE! De er i must i dejen, altså i unge nymoderne mennesker. ROSINER skal altså i.

NAM ;)

anonym ;)) d. 13-05-2010
så er den i ovnen er meget spædt på hvordan den smager er 15 år og får snart gæster og har derfor valgt at bage noget til når de kommer så nu håber jeg ikk vi blr skuffert meen ud fra kommentarene ser den da mega god ud heheh :o)

Anonym d. 13-05-2010
undskyl stave fejlene ( spæNt ) ..... (blIr ) hihih ;))

utilfreds d. 30-05-2010
ja undskyld mig har lige bagt den og ærligt det er den værste kage jeg har baget længe... smagen er ok men nu har den fået 1½ time i ovnen og den er stadig flydende i midten...

nu er jeg en af de personer der altid har hjemmebag stående så kan godt følge en opskrift

Joan :o) d. 30-05-2010
For søren da, hvor dufter den bare godt :o) Glæder mig til resultatet, skriver det på senere :o)

Michael d. 29-07-2010
Super lækker kage hele familien elsker den, min datter plager mig tit om vi ikke skal lave gulerodskage :-)

Nina d. 12-01-2011
Fantastisk kage!!

Josephine d. 22-02-2011
Super lækker kage, selvom jeg dog laver den som muffins.
Også fedt med en kalorielet kage. Med kun 192 kcal pr. 100 gram, er det jo lige til at overkomme :)

stig farum d. 25-03-2011
har lige bagt den og den smager godt

Bobby d. 27-03-2011
SKAL.....BAGE.......NU!!!!!!!

Hahhahahaha d. 27-03-2011
HEJ!!!!!!!!!!!!!

Bobby d. 27-03-2011
Mmmmm.... Den blev RIGTIG go'!! Især hvis du kommer nødder i! Men det er rigtigt at dejen ser lidt ( MEGA) klam ud under bagningen men nu ser den rigtig lækker ud!! Mmmmmmmmm Tak for opskriften!

Anonym d. 27-03-2011
Super lækker kage især hvis man kommer æble og mango i

Kagen er d. 27-03-2011
 alt

Anonym d. 27-03-2011
God god med god på 

kageelskeren. d. 23-08-2011
Mig om mine veninder ville lige lave en hurtig kage. Den er nu i ovnen dufter dejligt. Håber på en succes! :-)

Anonym d. 26-08-2011
Har lavet den her kage 2 gange på én uge. Den er bare fantastisk ! :-)

Den kageglade d. 22-10-2011
Har lige lavet friskpresset gulerodssaft og tænkte hey, jeg må da kunne bruge resterne til at lave kage af... det er lige afprøvet og den er super go´ og så er det jo også økonomisk - er stærkt vanedannende så pas på

kenneth d. 22-11-2011
fucking lækker mayn

judith d. 22-11-2011
det lort

lis d. 22-11-2011
til judith
hvorfor sys u d r lort?

judith d. 22-11-2011
bar loooooort man

judith d. 22-11-2011
sgu da fordi jeg hader gulerødder

lis d. 22-11-2011
til judith
måske du skulle bage en anden kage så?

judith d. 22-11-2011
ok. man havde ikke tænkt over der var gulerødder i ok? elsker brun farin så slap af

JUDITH d. 22-11-2011
til Josephine s.
hej måske du skulle slap af med kage

det loooort

judith d. 22-11-2011
til bobby

den ser mega klam ud hele tiden

Nanna og Stinus d. 29-01-2012
Vi vil nu bage kagen og vender tilbage med en kommentar. Vi putter rosiner i hvis vi har nogen, og mandler, ikke lort. Vi glæder os rigtig meget.

Nanna og Stinus d. 29-01-2012
Update 1) vores brune farin var for hård, men Nanna mener at et stykke rugbrød kan opbløde det.

Nanna og Stinus d. 29-01-2012
Update 2) Kagen er færdig om 10 minutter og vi sidder i sofaen og venter spændt på resultatet. Vi har puttet ristede mandler i.

Nanna og Stinus d. 29-01-2012
Final update) så har vi bagt og smagt kagen, og vi synes simpelthen den er for tør. Vi anbefaler, at man tilføjer smagsneutralt fedtstof og måske holder lidt igen med kanelen. Ellers en lækker kage, som sagtens kunne trække de tilføjede mandler. Johannes ville gerne have haft rosiner i, og judiths telefonnummer, så måske hans holdning ikke skal tages for seriøst. Vi mener dog, at tilføjelsen af mandler ville få kagen til at læne dig for meget op af Hermand-kagen - der skal trods alt trækkes en linie. Ellers tak for en dejlig opskrift.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(