Gulerodskage

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:80 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(362 har stemt)
 
3-4 store gulerdder, ca. 350 g
3 g
200 g brun farin
200 g hvedemel
4 tsk kanel
2 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
tsk salt
Start med at rive gulerdderne fint p et rivejern eller i kkkenmaskinen, s gr det hurtigere.
Rr farin og g sammen indtil blandingen er lys og luftig. Bland melet med vanillesukker, salt, kanel og bagepulver.
Rr de revne gulerdder i sukker og g blandingen, indtil godt fordelt. Fordel melet i dejen. Nu skal der ikke rres for meget, s bliver dejen sej.
Smr en ringform med ls bundblade og kom lidt mel i s er det nemmere at f kagen ud nr den er bagt. Kom dejen i ringformen. Kagen bages ved 175 grader i ca. 50-60 min. Stik i kagen med en kdnl eller lignende for at undersge om den er helt frdig.
mette d. 21-05-2005
endelig en opskrift p gulerodskage uden rosiner til alle der hader rosiner men elsker gulerodskage......tak

Morten Pharmand d. 04-09-2006
Nam, nam. Det er i virkeligheden den bedste kage jeg nogensinde har bagt, men det er ogs den eneste...

Kitha d. 04-10-2006
Nj hvor smager det bare s godt - isr med rosiner i uhmmm

Christina d. 23-10-2006
Sknt med en god kage uden fedtstof i .

chr.bnde d. 28-01-2007
mega god hehe

Lilian d. 08-03-2007
Jeg mener, at bliver 100 gram af hvedemelet erstattet af grahamsmel, bliver gulerodskagen endnu bedre!

Christina d. 15-03-2007
Rigtig dejlig kage ... den kan man sagtens lave igen


Heidi d. 20-03-2007
Gulerodskage uden rosiner... S kan det nsten ikke blive bedre..

pia d .15.06.07 d. 15-06-2007
det er den bedste gulerodskage der findes i min datters jne.. hun elsker den ....

janne d. 05-07-2007
Superkagen for i r. den smager S godt og er let at lave. Alle elsker gulerodskagen.

Anina d. 12-07-2007
Tak for en god opskrift p gulerodskage UDEN rosiner :) elsker rosiner, ellers, men ikke nr de er varme/har vret varme. At kagen her s oven i kbet ikke er sre usund som andre kager, gr den jo bare til en favorit ;) Desuden bestr opskriften her af ingridienser som jeg altid har i kkkenet, s jeg kan nsten altid diske op med en gulerodskage til aftenkaffen :D

Emma Gade d. 04-10-2007
den er virkelig lkker og der er ikike rosiner i det er dejligt og min familie elsker den uhmmmmmmmm......!!!

Jette d.24/10-2007 d. 24-10-2007
Den er super god

fitore d. 06-11-2007
den er lker kager.den smager s godt jeg elska den....

Josephine d. 15-11-2007
Kagen s lidt ulkker ud, ad man bagte den..

Men umm den smagte godt.
Ps. er en pige p 13 r.

msn: miss... gt selv det sidste

Josephine s. d. 15-11-2007
Kagen smager mums..

Til alle jer der ikke har prvet den..
Prv at bag den, den er nem og rigtig lkker.
Tak for en god opskrift den vil jeg altid huske.
Jeg er glad for at der ikke var Rosiner i. jeg kan godt lide dem, men ikke i kage.

Ps. Har i prvet at lgge nogle bananer p.. Umm..

ayan d. 27-11-2007
den er meget smage godt mmmmmmmmm

saltfisk d. 12-12-2007
den er da meget fin da


jytte d. 04-01-2008
den er bare super god !

Allan d. 04-01-2008
min kone siger den er nem at lave

Ager d. 04-01-2008
Den er vel okay..

Mari d. 04-01-2008
Jeg bryder mig ikke rigtig om den, for jeg kan ikke tle gulerdder :s
s jeg fik udslt i lange baner..
-og jeg kan godt sige dig det var trls !!!

Mie d. 08-01-2008
det er bare den lkreste gulerodskage jeg har smagt....:) den er ogs let at lave...;)

iben d. 14-01-2008
super kage, den kan ogs laves helt uden sukker - og s med dadler i stedet... og vildt nem + hurtig

Marie d. 17-01-2008
Den er super god, og s virker den nsten sund.. lkker med glasur af flormelis og smrost og appelsinsaft.. Man kan bare bruge light..

Henrik d. 19-01-2008
Liges nem som frdigblandingerne fra AMO - og s er den meget bedre.

Ingredienser man nsten altid har i huset - og hvis nu, der ikke lige er 200 gr. brun farin tilbage, s gr det ogs fint at supplere op med alm. sukker.



trylleluder d. 20-01-2008
mere snask i bunden, s havde den vret mums filibabba!

David d. 21-01-2008
S er kagen i ovenen. en mild lugt af kanel spreder sig i min lille lejlighed.. s jeg venter spndt p resultatet. Jeg har dog blandet lidt revet appelsin og prer + ROSINER... ARGHH!! men det skal nok blive godt!

GIGI d. 25-01-2008
mms den smager s godt



til jer der ik har brvet den s vil jeg bare sige KOM S I GANG MED AT BAGE :)

sandra d. 10-02-2008
super lkker.. og s med et ordenligt lag glasur oven p.. bagte i varmluft oven s den blev lidt tr, m gi den mindre bage tid nste gang.

Lykke Mari d. 28-02-2008
En super opskrift - en kage man ikke kan gemme en krumme af - lkker og ligetid, uhm!!!!
Kan ogs bages i silikoneform.
Hvordan den er nste dag? - Aner det ikke, den er vk :o)

lina d. 21-03-2008
s godt!!!

Mads og Lea d. 04-04-2008
adder en trls opskrift, hvorfor var er ingen rosiner i? vi blev s skuffede og negativt overraskede da vi smagte den og opdage der ikke var rosiner i. V BV BUSSEMAND, rosiner er bare det bedste, isr nr de er varme.

Kira d. 01-05-2008
Det er lige godt srens, at man kan bage en kage, og s frst bagefter finde ud af at der ikke er rosiner i... I kunne jo sdan set bare selv have tilfjet dem...

Dette er den eneste kage jeg kan li, s jeg vil gerne opponere imode de sure miner ovenfor ;-)

Peter d. 11-05-2008
den kan sagtens klare 100 gram flere gulerdder, hvis man vil have den sundere

Duruta d. 14-06-2008
Jeg har bagt denne kage op til flere gange. Bruger altid hvidt sukker.

Super kage. Nem og hurtig at lave.

Eneste jeg savner er en opskrift til det der hvide snask man kommer p toppen. Men kagen selv er fantastisk. Tak for det

Gert d. 16-06-2008
Duruta, hvis du prver at sge p "Gulerodskage med lkker glasur" her p siden, s finder du opskriften p det hvide snask... :-)

Sofie (; d. 31-08-2008
den er i ovenen, kan ikke lide fldeost, s jeg holder mig fra glasuret og laver noget almindeligt glasur istedet :-)

-6 spk. kanel og den bliver ekstra god !

Knus fra moi (L)

Bianca fra Tyskland d. 15-09-2008
Uhmm...... vi har nydt den varm:)

Nina d. 20-09-2008
har lige lavet den og ih den var god brugte dog 450 g gulerdder og 100 g af hvedemelet erstattede jeg af grahams mel og til sidst glasur af 200 g philadelphia, 50 g flourmelis, 1 spsk vanilie og 1 spsk citron saft.

marie-louise d. 25-09-2008
jeg synes den er god jeg er en pige p 12 r som elsker at bage <3 tak for opskrften..

gerda d. 26-09-2008
kaage

Lotte d. 08-10-2008
Den var god, isr dagen efter....


I&J d. 26-04-2009
Kom ndder i, det er rigtig lkkert. Og istedet for farin man hvidt sukker anvendes (er ogs lidt billigere)

... d. 16-05-2009
tak for opskriften..!! den er bare fantastisk! er kun 12 men elsker at bage, isr kage!

Louisemarie-britt d. 14-06-2009
tak for opskriften! bager den til mor og far og de syntes den smager fantastisk! hader rosiner s tak! :)

... d. 21-06-2009
DEN BEDSTE KAGE

mivsen d. 06-08-2009
den smager simpelthen super godt og er mega nem at lave+++++

Chalotte d. 19-10-2009
nu vil jeg forsge mig frem thi
skriver resutaltet nr kagen er prve smagt SS

Charlotte d. 21-11-2009
Den er super lkker, selvom der ingen fedt er i den:))) men.... den er endnu bedre med ostecreme; smr, flormelis og neutral smreost:))) mums

LInda d. 16-12-2009
Kan gulerodskagen fryses?

the red chair d. 17-01-2010
En virkelig god kage!

the red chair d. 17-01-2010
Og ja, den kan godt fryses. Jeg har i hvertfald prvet det og det var en succes!

anette d. 18-01-2010
riv en rdbede i stedet for den ene gulerod, hmmmm den er ogs god

Carsten d. 13-02-2010

Rigtig god kage. Prv at tilstte 15o g. groft
hakkede hasselnddekerner og 3 spsk. flydende honning, s er der plusser i bogen:o)

anonymus d. 24-02-2010
den smager sku godt og med glasur mmmmmm!

blaplesmeax-tool d. 26-03-2010
god start


Anne d. 10-04-2010
Prv kokos og msli ovenp en chokolade glasur. LKKERT: AHHH! Det er trls spise uden denne tilfjelse og hvad med ROSINERNE! De er i must i dejen, alts i unge nymoderne mennesker. ROSINER skal alts i.

NAM ;)

anonym ;)) d. 13-05-2010
s er den i ovnen er meget spdt p hvordan den smager er 15 r og fr snart gster og har derfor valgt at bage noget til nr de kommer s nu hber jeg ikk vi blr skuffert meen ud fra kommentarene ser den da mega god ud heheh :o)

Anonym d. 13-05-2010
undskyl stave fejlene ( spNt ) ..... (blIr ) hihih ;))

utilfreds d. 30-05-2010
ja undskyld mig har lige bagt den og rligt det er den vrste kage jeg har baget lnge... smagen er ok men nu har den fet 1 time i ovnen og den er stadig flydende i midten...

nu er jeg en af de personer der altid har hjemmebag stende s kan godt flge en opskrift

Joan :o) d. 30-05-2010
For sren da, hvor dufter den bare godt :o) Glder mig til resultatet, skriver det p senere :o)

Michael d. 29-07-2010
Super lkker kage hele familien elsker den, min datter plager mig tit om vi ikke skal lave gulerodskage :-)

Nina d. 12-01-2011
Fantastisk kage!!

Josephine d. 22-02-2011
Super lkker kage, selvom jeg dog laver den som muffins.
Ogs fedt med en kalorielet kage. Med kun 192 kcal pr. 100 gram, er det jo lige til at overkomme :)

stig farum d. 25-03-2011
har lige bagt den og den smager godt

Bobby d. 27-03-2011
SKAL.....BAGE.......NU!!!!!!!

Hahhahahaha d. 27-03-2011
HEJ!!!!!!!!!!!!!

Bobby d. 27-03-2011
Mmmmm.... Den blev RIGTIG go'!! Isr hvis du kommer ndder i! Men det er rigtigt at dejen ser lidt ( MEGA) klam ud under bagningen men nu ser den rigtig lkker ud!! Mmmmmmmmm Tak for opskriften!

Anonym d. 27-03-2011
Super lkker kage isr hvis man kommer ble og mango i

Kagen er d. 27-03-2011
 alt

Anonym d. 27-03-2011
God god med god p 

kageelskeren. d. 23-08-2011
Mig om mine veninder ville lige lave en hurtig kage. Den er nu i ovnen dufter dejligt. Hber p en succes! :-)

Anonym d. 26-08-2011
Har lavet den her kage 2 gange p n uge. Den er bare fantastisk ! :-)

Den kageglade d. 22-10-2011
Har lige lavet friskpresset gulerodssaft og tnkte hey, jeg m da kunne bruge resterne til at lave kage af... det er lige afprvet og den er super go og s er det jo ogs konomisk - er strkt vanedannende s pas p

kenneth d. 22-11-2011
fucking lkker mayn

judith d. 22-11-2011
det lort

lis d. 22-11-2011
til judith
hvorfor sys u d r lort?

judith d. 22-11-2011
bar loooooort man

judith d. 22-11-2011
sgu da fordi jeg hader gulerdder

lis d. 22-11-2011
til judith
mske du skulle bage en anden kage s?

judith d. 22-11-2011
ok. man havde ikke tnkt over der var gulerdder i ok? elsker brun farin s slap af

JUDITH d. 22-11-2011
til Josephine s.
hej mske du skulle slap af med kage

det loooort

judith d. 22-11-2011
til bobby

den ser mega klam ud hele tiden

Nanna og Stinus d. 29-01-2012
Vi vil nu bage kagen og vender tilbage med en kommentar. Vi putter rosiner i hvis vi har nogen, og mandler, ikke lort. Vi glder os rigtig meget.

Nanna og Stinus d. 29-01-2012
Update 1) vores brune farin var for hrd, men Nanna mener at et stykke rugbrd kan opblde det.

Nanna og Stinus d. 29-01-2012
Update 2) Kagen er frdig om 10 minutter og vi sidder i sofaen og venter spndt p resultatet. Vi har puttet ristede mandler i.

Nanna og Stinus d. 29-01-2012
Final update) s har vi bagt og smagt kagen, og vi synes simpelthen den er for tr. Vi anbefaler, at man tilfjer smagsneutralt fedtstof og mske holder lidt igen med kanelen. Ellers en lkker kage, som sagtens kunne trkke de tilfjede mandler. Johannes ville gerne have haft rosiner i, og judiths telefonnummer, s mske hans holdning ikke skal tages for serist. Vi mener dog, at tilfjelsen af mandler ville f kagen til at lne dig for meget op af Hermand-kagen - der skal trods alt trkkes en linie. Ellers tak for en dejlig opskrift.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(