Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 80 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (363 har stemt) | | |
3-4 store gulerødder, ca. 350 g
3 æg
200 g brun farin
200 g hvedemel
4 tsk kanel
2 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
½ tsk salt
Start med at rive gulerødderne fint på et rivejern eller i køkkenmaskinen, så går det hurtigere.
Rør farin og æg sammen indtil blandingen er lys og luftig. Bland melet med vanillesukker, salt, kanel og bagepulver.
Rør de revne gulerødder i sukker og æg blandingen, indtil godt fordelt. Fordel melet i dejen. Nu skal der ikke røres for meget, så bliver dejen sej.
Smør en ringform med løs bundblade og kom lidt mel i så er det nemmere at få kagen ud når den er bagt. Kom dejen i ringformen. Kagen bages ved 175 grader i ca. 50-60 min. Stik i kagen med en kødnål eller lignende for at undersøge om den er helt færdig.
mette d. 21-05-2005endelig en opskrift på gulerodskage uden rosiner til alle der hader rosiner men elsker gulerodskage......tak
Morten Pharmand d. 04-09-2006Nam, nam. Det er i virkeligheden den bedste kage jeg nogensinde har bagt, men det er også den eneste...
Kitha d. 04-10-2006Nøøj hvor smager det bare sååååå godt - især med rosiner i uhmmm
Christina d. 23-10-2006Skønt med en god kage uden fedtstof i .
chr.bnde d. 28-01-2007mega god hehe
Lilian d. 08-03-2007Jeg mener, at bliver 100 gram af hvedemelet erstattet af grahamsmel, bliver gulerodskagen endnu bedre!
Christina d. 15-03-2007Rigtig dejlig kage ... den kan man sagtens lave igen
Heidi d. 20-03-2007Gulerodskage uden rosiner... Så kan det næsten ikke blive bedre..
pia d .15.06.07 d. 15-06-2007det er den bedste gulerodskage der findes i min datters øjne.. hun elsker den ....
janne d. 05-07-2007Superkagen for i år. den smager SÅ godt og er let at lave. Alle elsker gulerodskagen.
Anina d. 12-07-2007Tak for en god opskrift på gulerodskage UDEN rosiner :) elsker rosiner, ellers, men ikke når de er varme/har været varme. At kagen her så oven i købet ikke er såre usund som andre kager, gør den jo bare til en favorit ;) Desuden består opskriften her af ingridienser som jeg altid har i køkkenet, så jeg kan næsten altid diske op med en gulerodskage til aftenkaffen :D
Emma Gade d. 04-10-2007den er virkelig lækker og der er ikike rosiner i det er dejligt og min familie elsker den uhmmmmmmmm......!!!
Jette d.24/10-2007 d. 24-10-2007Den er super god
fitore d. 06-11-2007den er læker kager.den smager så godt jeg elska den....
Josephine d. 15-11-2007Kagen så lidt ulækker ud, ad man bagte den..
Men umm den smagte godt.
Ps. er en pige på 13 år.
msn: miss... gæt selv det sidste
Josephine s. d. 15-11-2007Kagen smager mums..
Til alle jer der ikke har prøvet den..
Prøv at bag den, den er nem og rigtig lækker.
Tak for en god opskrift den vil jeg altid huske.
Jeg er glad for at der ikke var Rosiner i. jeg kan godt lide dem, men ikke i kage.
Ps. Har i prøvet at lægge nogle bananer på.. Umm..
ayan d. 27-11-2007den er meget smage godt mmmmmmmmm
saltfisk d. 12-12-2007den er da meget fin da
jytte d. 04-01-2008den er bare super god !
Allan d. 04-01-2008min kone siger den er nem at lave
Ager d. 04-01-2008Den er vel okay..
Mari d. 04-01-2008Jeg bryder mig ikke rigtig om den, for jeg kan ikke tåle gulerødder :s
så jeg fik udslæt i lange baner..
-og jeg kan godt sige dig det var træls !!!
Mie d. 08-01-2008det er bare den lækreste gulerodskage jeg har smagt....:) den er også let at lave...;)
iben d. 14-01-2008super kage, den kan også laves helt uden sukker - og så med dadler i stedet... og vildt nem + hurtig
Marie d. 17-01-2008Den er super god, og så virker den næsten sund.. lækker med glasur af flormelis og smørost og appelsinsaft.. Man kan bare bruge light..
Henrik d. 19-01-2008Ligeså nem som færdigblandingerne fra AMO - og så er den meget bedre.
Ingredienser man næsten altid har i huset - og hvis nu, der ikke lige er 200 gr. brun farin tilbage, så går det også fint at supplere op med alm. sukker.
trylleluder d. 20-01-2008mere snask i bunden, så havde den været mums filibabba!
David d. 21-01-2008Så er kagen i ovenen. en mild lugt af kanel spreder sig i min lille lejlighed.. så jeg venter spændt på resultatet. Jeg har dog blandet lidt revet appelsin og pærer + ROSINER... ARGHH!! men det skal nok blive godt!
GIGI d. 25-01-2008måms den smager så godt
til jer der ik har brøvet den så vil jeg bare sige KOM SÅ I GANG MED AT BAGE :)
sandra d. 10-02-2008super lækker.. og så med et ordenligt lag glasur oven på.. bagte i varmluft oven så den blev lidt tør, må gi den mindre bage tid næste gang.
Lykke Mari d. 28-02-2008En super opskrift - en kage man ikke kan gemme en krumme af - lækker og ligetid, uhm!!!!
Kan også bages i silikoneform.
Hvordan den er næste dag? - Aner det ikke, den er væk :o)
lina d. 21-03-2008såååå godt!!!
Mads og Lea d. 04-04-2008adder en træls opskrift, hvorfor var er ingen rosiner i? vi blev så skuffede og negativt overraskede da vi smagte den og opdage der ikke var rosiner i. ØV BØV BUSSEMAND, rosiner er bare det bedste, især når de er varme.
Kira d. 01-05-2008Det er lige godt sørens, at man kan bage en kage, og så først bagefter finde ud af at der ikke er rosiner i... I kunne jo sådan set bare selv have tilføjet dem...
Dette er den eneste kage jeg kan li, så jeg vil gerne opponere imode de sure miner ovenfor ;-)
Peter d. 11-05-2008den kan sagtens klare 100 gram flere gulerødder, hvis man vil have den sundere
Duruta d. 14-06-2008Jeg har bagt denne kage op til flere gange. Bruger altid hvidt sukker.
Super kage. Nem og hurtig at lave.
Eneste jeg savner er en opskrift til det der hvide snask man kommer på toppen. Men kagen selv er fantastisk. Tak for det
Gert d. 16-06-2008Duruta, hvis du prøver at søge på "Gulerodskage med lækker glasur" her på siden, så finder du opskriften på det hvide snask... :-)
Sofie (; d. 31-08-2008den er i ovenen, kan ikke lide flødeost, så jeg holder mig fra glasuret og laver noget almindeligt glasur istedet :-)
-6 spk. kanel og den bliver ekstra god !
Knus fra moi (L)
Bianca fra Tyskland d. 15-09-2008Uhmm...... vi har nydt den varm:)
Nina d. 20-09-2008har lige lavet den og ih den var god brugte dog 450 g gulerødder og 100 g af hvedemelet erstattede jeg af grahams mel og til sidst glasur af 200 g philadelphia, 50 g flourmelis, 1 spsk vanilie og 1 spsk citron saft.
marie-louise d. 25-09-2008jeg synes den er god jeg er en pige på 12 år som elsker at bage <3 tak for opskrften..
gerda d. 26-09-2008kaage
Lotte d. 08-10-2008Den var god, især dagen efter....
I&J d. 26-04-2009Kom nødder i, det er rigtig lækkert. Og istedet for farin man hvidt sukker anvendes (er også lidt billigere)
... d. 16-05-2009tak for opskriften..!! den er bare fantastisk! er kun 12 men elsker at bage, især kage!
Louisemarie-britt d. 14-06-2009tak for opskriften! bager den til mor og far og de syntes den smager fantastisk! hader rosiner så tak! :)
... d. 21-06-2009DEN BEDSTE KAGE
mivsen d. 06-08-2009den smager simpelthen super godt og er mega nem at lave+++++
Chalotte d. 19-10-2009nu vil jeg forsøge mig frem thi
skriver resutaltet når kagen er prøve smagt SS
Charlotte d. 21-11-2009Den er super lækker, selvom der ingen fedt er i den:))) men.... den er endnu bedre med ostecreme; smør, flormelis og neutral smøreost:))) mums
LInda d. 16-12-2009Kan gulerodskagen fryses?
the red chair d. 17-01-2010En virkelig god kage!
the red chair d. 17-01-2010Og ja, den kan godt fryses. Jeg har i hvertfald prøvet det og det var en succes!
anette d. 18-01-2010riv en rødbede i stedet for den ene gulerod, hmmmm den er også god
Carsten d. 13-02-2010Rigtig god kage. Prøv at tilsætte 15o g. groft
hakkede hasselnøddekerner og 3 spsk. flydende honning, så er der plusser i bogen:o)
anonymus d. 24-02-2010den smager sku godt og med glasur mmmmmm!
blaplesmeax-tool d. 26-03-2010god start
Anne d. 10-04-2010Præv kokos og mûsli ovenpå en chokolade glasur. LÆKKERT: AHHH! Det er træls spise uden denne tilføjelse og hvad med ROSINERNE! De er i must i dejen, altså i unge nymoderne mennesker. ROSINER skal altså i.
NAM ;)
anonym ;)) d. 13-05-2010så er den i ovnen er meget spædt på hvordan den smager er 15 år og får snart gæster og har derfor valgt at bage noget til når de kommer så nu håber jeg ikk vi blr skuffert meen ud fra kommentarene ser den da mega god ud heheh :o)
Anonym d. 13-05-2010undskyl stave fejlene ( spæNt ) ..... (blIr ) hihih ;))
utilfreds d. 30-05-2010ja undskyld mig har lige bagt den og ærligt det er den værste kage jeg har baget længe... smagen er ok men nu har den fået 1½ time i ovnen og den er stadig flydende i midten...
nu er jeg en af de personer der altid har hjemmebag stående så kan godt følge en opskrift
Joan :o) d. 30-05-2010For søren da, hvor dufter den bare godt :o) Glæder mig til resultatet, skriver det på senere :o)
Michael d. 29-07-2010Super lækker kage hele familien elsker den, min datter plager mig tit om vi ikke skal lave gulerodskage :-)
Nina d. 12-01-2011Fantastisk kage!!
Josephine d. 22-02-2011Super lækker kage, selvom jeg dog laver den som muffins.
Også fedt med en kalorielet kage. Med kun 192 kcal pr. 100 gram, er det jo lige til at overkomme :)
stig farum d. 25-03-2011har lige bagt den og den smager godt
Bobby d. 27-03-2011SKAL.....BAGE.......NU!!!!!!!
Hahhahahaha d. 27-03-2011HEJ!!!!!!!!!!!!!
Bobby d. 27-03-2011Mmmmm.... Den blev RIGTIG go'!! Især hvis du kommer nødder i! Men det er rigtigt at dejen ser lidt ( MEGA) klam ud under bagningen men nu ser den rigtig lækker ud!! Mmmmmmmmm Tak for opskriften!
Anonym d. 27-03-2011Super lækker kage især hvis man kommer æble og mango i
Kagen er d. 27-03-2011 alt
Anonym d. 27-03-2011God god med god på
kageelskeren. d. 23-08-2011Mig om mine veninder ville lige lave en hurtig kage. Den er nu i ovnen dufter dejligt. Håber på en succes! :-)
Anonym d. 26-08-2011Har lavet den her kage 2 gange på én uge. Den er bare fantastisk ! :-)
Den kageglade d. 22-10-2011Har lige lavet friskpresset gulerodssaft og tænkte hey, jeg må da kunne bruge resterne til at lave kage af... det er lige afprøvet og den er super go´ og så er det jo også økonomisk - er stærkt vanedannende så pas på
kenneth d. 22-11-2011fucking lækker mayn
judith d. 22-11-2011det lort
lis d. 22-11-2011til judith
hvorfor sys u d r lort?
judith d. 22-11-2011bar loooooort man
judith d. 22-11-2011sgu da fordi jeg hader gulerødder
lis d. 22-11-2011til judith
måske du skulle bage en anden kage så?
judith d. 22-11-2011ok. man havde ikke tænkt over der var gulerødder i ok? elsker brun farin så slap af
JUDITH d. 22-11-2011til Josephine s.
hej måske du skulle slap af med kage
det loooort
judith d. 22-11-2011til bobby
den ser mega klam ud hele tiden
Nanna og Stinus d. 29-01-2012Vi vil nu bage kagen og vender tilbage med en kommentar. Vi putter rosiner i hvis vi har nogen, og mandler, ikke lort. Vi glæder os rigtig meget.
Nanna og Stinus d. 29-01-2012Update 1) vores brune farin var for hård, men Nanna mener at et stykke rugbrød kan opbløde det.
Nanna og Stinus d. 29-01-2012Update 2) Kagen er færdig om 10 minutter og vi sidder i sofaen og venter spændt på resultatet. Vi har puttet ristede mandler i.
Nanna og Stinus d. 29-01-2012Final update) så har vi bagt og smagt kagen, og vi synes simpelthen den er for tør. Vi anbefaler, at man tilføjer smagsneutralt fedtstof og måske holder lidt igen med kanelen. Ellers en lækker kage, som sagtens kunne trække de tilføjede mandler. Johannes ville gerne have haft rosiner i, og judiths telefonnummer, så måske hans holdning ikke skal tages for seriøst. Vi mener dog, at tilføjelsen af mandler ville få kagen til at læne dig for meget op af Hermand-kagen - der skal trods alt trækkes en linie. Ellers tak for en dejlig opskrift.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(