Indsendt af: | Gert Brigsted d. 15-08-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (6 har stemt) | | |
3 dl lunkent vand
25 g gær
2 tsk salt
1 spsk olie
ca. 500g mel
Du kan eventuelt udskifte 100 g hvedemel med 100 g durummel.
Vand og gær røres sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Dejen slåes ned og deles i 3 dele, der hver rulles til en pølse i bagepladens længde. Efterhæver på pladen ca. 45 min. Ridses og pensles med vand.
Bagetid: 15-20 min. ved 225 grader.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(