Mazarin kage

Indsendt af:Gert Brigsted d. 15-08-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:45 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(7 har stemt)
 
200 g blød, smuldret margarine
200 g sukker
150 g mel
1½ tsk bagepulver
2 tsk mandelessens
1 dl kogende vand
2 stk æg

Til pynt:

200 g meget grofthakket mandler (ristes på panden u.fedtstof).
100g lindt 70 % chokolade.
Margarine, sukker, mel, bagepulver, mandelessens og kogende vand kommes i en skål og røres sammen til en grynet masse.
Æggene tilsættes under omrøring - og nu bliver det endnu mere grynet/skildt men det er rigtigt nok :-)).

Hældes i en smurt tærteform og bages ved 200* i ca. 20 minutter.

Efter afkøling, smeltes chokoladen i et vandbad derefter pensles den på kagen gerne i et tykt lag ;o) og de nyristede mandler drysses på med det samme, inden chokoladen stivner. Kagen skal opbevares i køleskabet.
Pernille d. 30-09-2006
Det bliver nu ikke en specielt god kage. Den smager ikke nok af mazarin-kage og chokoladen er for stærk, i hvert fald for børn. Jeg kan ikke anbefale den til børne-selskab.

Feida Hjul d. 12-08-2008
Mmmh.. bedste kage jeg nogenside har smagt.. den smelter i munde og glasuren er fast og kraftfuld - helt fortyllende. Kan kun give mine varmest anbefaldinger til ander studerne...

Louise d. 30-10-2010
Hvor meget er 1 stk æg?
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(