Indsendt af: | Gert Brigsted d. 15-08-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 45 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (7 har stemt) | | |
200 g blød, smuldret margarine
200 g sukker
150 g mel
1½ tsk bagepulver
2 tsk mandelessens
1 dl kogende vand
2 stk æg
Til pynt:
200 g meget grofthakket mandler (ristes på panden u.fedtstof).
100g lindt 70 % chokolade.
Margarine, sukker, mel, bagepulver, mandelessens og kogende vand kommes i en skål og røres sammen til en grynet masse.
Æggene tilsættes under omrøring - og nu bliver det endnu mere grynet/skildt men det er rigtigt nok :-)).
Hældes i en smurt tærteform og bages ved 200* i ca. 20 minutter.
Efter afkøling, smeltes chokoladen i et vandbad derefter pensles den på kagen gerne i et tykt lag ;o) og de nyristede mandler drysses på med det samme, inden chokoladen stivner. Kagen skal opbevares i køleskabet.
Pernille d. 30-09-2006Det bliver nu ikke en specielt god kage. Den smager ikke nok af mazarin-kage og chokoladen er for stærk, i hvert fald for børn. Jeg kan ikke anbefale den til børne-selskab.
Feida Hjul d. 12-08-2008Mmmh.. bedste kage jeg nogenside har smagt.. den smelter i munde og glasuren er fast og kraftfuld - helt fortyllende. Kan kun give mine varmest anbefaldinger til ander studerne...
Louise d. 30-10-2010Hvor meget er 1 stk æg?
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(