Broccolitrte

Indsendt af:Charlotte Friis d. 26-08-2006
Antal personer:4-5
Tilberedningstid:70 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(19 har stemt)
 
Dej:
175 g hvedemel (ca. 3 dl)
tsk groft salt
1 spsk vand
100 g koldt smr

Fyld:
300 g broccoli
3 g
200 g Karolines Kkken kvark 1%
1 tsk groft salt
100 g Karoline's GratineringsOst
Dej:
Skr smrret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilst salt og vand og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en springform (trtefad) (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen g halvt op ad formens sider. Stil den tildkket i kleskabet i mindst time. Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen.

Fyld: Skr sm broccolibuketter fra stilken. Skr stilken i tynde skiver. Kom broccolien i kogende vand tilsat salt. Kog den under lg i ca. 1 min. Lad den dryppe af i en sigte. Pisk ggene sammen og tilst kvark og salt. Fordel broccolien p den forbagte bund, hld ggemassen over og drys med GratineringsOst. Bag trten midt i ovnen og lad den kle af en times tid.

Forbagning: Ca. 15 min. ved 200.
Bagning: Ca. (30-) 35 min. ved 200.
Deanna d. 23-09-2007
skn trte!

Mie d. 30-08-2009
Smager ogs godt hvis man tilstter noget bacon:)

tina d. 11-10-2009
bare ikke srlig vegetarisk med smr og g :(

kris d. 04-11-2009
jo den er da vegatatisk men ikke VEGANSK
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(