Indsendt af: | Charlotte Friis d. 26-08-2006 |
Antal personer: | 4-5 |
Tilberedningstid: | 70 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (19 har stemt) | | |
Dej:
175 g hvedemel (ca. 3 dl)
½ tsk groft salt
1½ spsk vand
100 g koldt smør
Fyld:
300 g broccoli
3 æg
200 g Karolines Køkken kvark 1%
1 tsk groft salt
100 g Karoline's GratineringsOst
Dej:
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt salt og vand og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en springform (tærtefad) (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå halvt op ad formens sider. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen.
Fyld: Skær små broccolibuketter fra stilken. Skær stilken i tynde skiver. Kom broccolien i kogende vand tilsat salt. Kog den under låg i ca. 1 min. Lad den dryppe af i en sigte. Pisk æggene sammen og tilsæt kvark og salt. Fordel broccolien på den forbagte bund, hæld æggemassen over og drys med GratineringsOst. Bag tærten midt i ovnen og lad den køle af en times tid.
Forbagning: Ca. 15 min. ved 200°.
Bagning: Ca. (30-) 35 min. ved 200°.
Deanna d. 23-09-2007skøn tærte!
Mie d. 30-08-2009Smager også godt hvis man tilsætter noget bacon:)
tina d. 11-10-2009bare ikke særlig vegetarisk med smør og æg :(
kris d. 04-11-2009jo den er da vegatatisk men ikke VEGANSK
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(