Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 15 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (1 har stemt) | | |
4 spsk olivenolie
4 fed hvidløg
400 g haricots verts (grønne bønner)
4 flåede tomater
2 friskhakkede tørrede tomater
1 tsk timian
2 spsk hakket bredbladet persille
Salt og peber
Varm olien på en stor pande. Tilsæt kvarte pillede hvidløgsfed. Når de begynder at syde, kommes haricots verts ved. Svits grøntsagerne ved middel varme i ca. 4 minutter. Tilsæt kvarte flåede tomater samt timian og lad retten simre 2-3 minutter. Smag til med salt og peber, og drys med hakket persille.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(