Indsendt af: | Lotte Rasmussen d. 07-09-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (5 har stemt) | | |
500 g hakket flæskekød
1 stort hakket løg
3 tsk karry (eller efter smag)
2 tsk salt
Kværnet peber
Olie/margarine
1 revet madæble
6-7 dl vand
1 Boullionterning med svinekød
2 ½ dl madfløde
2-3 spsk Maizena rørt op med lidt mælk
Evt. 3-4 porrer i skiver kogt møre i letsaltet vand.
Tilbehør: Ris
Start med at svitse løgene i fedtstoffet, tilsæt karry, svits lidt, tilsæt flæskefars, og svits til det har fordelt sig, husk salt og peber. Tilsæt det revne æbleog hæld vand og boullion på, og lad det koge ved jævn varme i ca. 20 min. Hæld madfløde i og kog op og jævn med Maizena. Vend evt . kogte porrer i og server med kogte ris!
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(