Pastafad med skinke og broccoli

Indsendt af:Christina d. 07-09-2006
Antal personer:4
Tilberedningstid:45 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(3 har stemt)
 
300 g pastaskruer/penne
1-2 pakker skinketern ( efter appetit)
1 hakket løg
1 broccolihoved i små buketter
1 fed hvidløg, knust
1 tsk oregano, salt og peber
olie til stegning
knap 1 karton Karolines Mornaysovs/Cheasy hvidløgssauce
50 g revet ost til gratinering
Evt. soltørrede tomater og oliven i skiver
Kog pasta ca 10 min. eller efter anvisning på pakken. Kog broccolibuketterne med de sidste 2 minutter. Steg løg, hvidløg og skinketern på en pande til løgene er møre. Tilsæt krydderier og evt soltørrede tomater og oliven. Tag panden af varmen. Smør et ovnfast fad med olie og hæld pasta, broccoli og løgblanding i. Hæld Mornaysovs ud over blandingen og drys med revet ost. Gratiner retten ved 200 grader i ca 20 minutter eller til osten er gylden. Server med groft brød eller salat.
Merete d. 20-10-2006
Det smagte bare super godt! Kan varmt anbefales!!

Gert d. 15-05-2007
Det er en rigtig lækker opskrift til en hyggelig aften, og smager også godt med en god flaske rødvin til.

TeddyPigen d. 16-07-2007
Det er nemt og lækkert, og kan klart anbefales...
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(