Indsendt af: | tine p d. 12-09-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 40 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (5 har stemt) | | |
500 g kartofler
50 g pepperoni
8 æg
1 bt. forårsløg
10 g smør (smøres i formen)
2-3 tomater
Kartofler skrælles og koges møre, køles ned og skæres i skiver. De ligges i et lag med pepperoni skiftesvis til alt er brugt op, i et ovnfast fad.
Æggene piskes og hældes over og den bages i ovnen i ca. 20 min ved 200 grader.
Tomater skæres i skiver og forårsløg snittes på skrå i tynde skiver. Når kartoffeltortillaen føles fast på midten er den færdig og den tages ud af ovnen og pyntes af med tomat og forårsløg.
Serveres med salat el. rugbrød og dijonsennep.
Anonym d. 30-10-2006god
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(