Kanelkage

Indsendt af:Sine d. 16-09-2006
Antal personer:min. 10
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(37 har stemt)
 
125 g smeltet smør
400 g sukker
400 g mel
4 tsk kanel
2 tsk natron
½ ltr kærnemælk

GLASUR:
50 g smeltet smør
250 g flormelis
2 stk vanille
1 spsk kakao
4 spsk kaffe
Smelt smørret og pisk det sammen med sukkeret. Tilsæt kærnemælk. Tilsæt derefter mel, kanel og natron. Rør det godt sammen og kom i bradepande (20x30 cm)
Den bages i ca. 30 min v. 200 grader.

Glasuren røres mens kagen bages. Det bliver bedst hvis kagen har fået lov at køle af, inden glasuren smøres på.
Christina d. 24-09-2006
mums en glasur :-)

molly d. 15-06-2008
er den fedtfattig ?

Susanne d. 16-11-2008
Nej, absolut ikke - det ville være synd at sige!

Cecilje d. 20-11-2008
Orv, har lige bagt den, den er super god, mums

caroline d. 25-04-2009
en rigtig god kage, men glasuren er virkelig i verdensklasse!!! :)

Marie d. 16-06-2009
iiii, den er bare så lækker (:

Kisser d. 16-06-2009
Er helt enig!

Oline d. 16-06-2009
Super lækker kage. Husker at vi kaldte den super-kanel kage med tryk på kanel i fritten. Den holder længe, bliver ikke tør!
Men pas på, uden æg i dejen kan man hurtigt blive fristet til at spise halvdelen af dejen før den bliver bagt. Mums :)

God fornøjelse og god sommer!

kirsten d. 18-06-2009
Ja, det har du helt ret i Oline! Dejen smager skønt.

God sommer til dig også (:

EN ELLER ANDEN d. 21-01-2011
har ikke bagt den indu men skal til det glæder mig XD
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(