Indsendt af: | Sine d. 16-09-2006 |
Antal personer: | min. 10 |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (37 har stemt) | | |
125 g smeltet smør
400 g sukker
400 g mel
4 tsk kanel
2 tsk natron
½ ltr kærnemælk
GLASUR:
50 g smeltet smør
250 g flormelis
2 stk vanille
1 spsk kakao
4 spsk kaffe
Smelt smørret og pisk det sammen med sukkeret. Tilsæt kærnemælk. Tilsæt derefter mel, kanel og natron. Rør det godt sammen og kom i bradepande (20x30 cm)
Den bages i ca. 30 min v. 200 grader.
Glasuren røres mens kagen bages. Det bliver bedst hvis kagen har fået lov at køle af, inden glasuren smøres på.
Christina d. 24-09-2006mums en glasur :-)
molly d. 15-06-2008er den fedtfattig ?
Susanne d. 16-11-2008Nej, absolut ikke - det ville være synd at sige!
Cecilje d. 20-11-2008Orv, har lige bagt den, den er super god, mums
caroline d. 25-04-2009en rigtig god kage, men glasuren er virkelig i verdensklasse!!! :)
Marie d. 16-06-2009iiii, den er bare så lækker (:
Kisser d. 16-06-2009Er helt enig!
Oline d. 16-06-2009Super lækker kage. Husker at vi kaldte den super-kanel kage med tryk på kanel i fritten. Den holder længe, bliver ikke tør!
Men pas på, uden æg i dejen kan man hurtigt blive fristet til at spise halvdelen af dejen før den bliver bagt. Mums :)
God fornøjelse og god sommer!
kirsten d. 18-06-2009Ja, det har du helt ret i Oline! Dejen smager skønt.
God sommer til dig også (:
EN ELLER ANDEN d. 21-01-2011har ikke bagt den indu men skal til det glæder mig XD
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(