Indsendt af: | Heidi Olsen d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 20 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (12 har stemt) | | |
1-2 porrer
½ broccoli
1-2 gulerødder
½ pakke bønnespirer
Ca. 250 gr. champignoner
1 pk - ca. 280 gr. kyllinge- eller kalkunstrimler
Soya efter smag
Ris
Svits kødet i wokken, snit grøntsagerne, svits disse sammen med soya og krydderier, til de er møre. Serveres med kogte ris.
Tip: Kan også tilsættes fx. karry, paprika, hvidløg, ingefær...
Line d. 21-08-2006Vandkastanjer og gulerødder smager også rigtig godt .
Gitte d. 13-11-2006De fleste supermarkeder forhandler en pose med frosne blandede wok-grønsager. Så mangler man kun kødet - hurtigt og billigt
lennert t d. 24-09-2007de der frosne wok blandinger er i længden langt dyrere end friske grøntsager er. friske grøntsager er bare top nice, hvis man er fattig... og så smager det osse bedre
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(