Indsendt af: | Lotte Rasmussen d. 23-09-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 40 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (31 har stemt) | | |
250 gr. brombær
2 spsk sukker
2 spsk kartoffelmel
3 æg
240 g sukker
100 g tvebakker
50 g mandler
Læg et lag brombær (friske eller frosne) i en smurt tærteform,
drys med et par spsk. Sukker og 2 spsk. kartoffelmel.
3 æg og 240 g sukker piskes hvidt. Vend 100 g ( cirka 15 stk.)
knuste tvebakker og hakkede nødder/mandler (50 g) i.
massen hældes over brombærrene.
Bages i ovnen i 30 min i varmluftovn, 30-40 min i alm ovn v. 180*
Server lun med flødeskum.
Man kan også bruge æbler drysset med kanel, jordbær, hindbær og rabarber i stedet.
Cathrine d. 23-08-2007Rigtig god opskrift - HAPS!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(