Indsendt af: | Sidsel Rue d. 23-09-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 45 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (5 har stemt) | | |
250 g champignoner
2 mellemstore løg
4 gulerødder
1 spsk raps- eller olivenolie
500 g mager oksekød i strimler
3 dl rødvin
3 dl vand
5 kviste frisk timian eller 1 tsk tørret timian
2 tsk majsstivelse
Tilbehør:
Kogte ris af 4 dl rå ris, 320 g og grøn salat
Skær grønsagerne i grove stykker og sauter dem i 1 spsk olie.
Tilsæt kødet og steg et par min. Krydr med salt og peber.
Tilsæt rødvin, vand og timian og lad retten simre 20-30 min.
Rør majsstivelse ud i koldt vand og hæld jævningen i gryderetten. Giv den et hurtigt opkog og smag retten til.
Server rødvinsgryden med kogte ris og grøn salat.
Tip: Istedet for oksekød kan svine-, kylling- eller kalkunkød anvendes
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(