Indsendt af: | Heidi Olsen d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 45 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (4 har stemt) | | |
½ bæger fromage blanc eller cheasy fraise (skal være til varm madlavning)
2 hele æg
2 æggehvider
1 pose revet fedtfattig ost
½ broccoli
1-2 gulerødder
½ pakke skinke- eller kyllingetern
Fromage blanc, ost, æg og hvider blandes i en skål. Grøntsagerne gives et let opkog i letsaltet vand og fordeles med skinken i et tærtefad (rundt). Æggeblandingen hældes over og bages i ovnen i ca 30 min ved 200 grader til osten er gylden.
Tip: Kom ikke salt ved, da skinken er saltet.
Gert d. 24-01-2005Den var dejlig nem at lave og smagte godt. Dog kunne der godt være kommet lidt krydderier ved grønsagerne for at give lidt mere smag.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(