Indsendt af: | Me d. 09-11-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (4 har stemt) | | |
4 plader frossen butterdej
1/2 dl vand
1/2 tsk groft salt
1 pakke frossen spinat (ca. 450 g)
25 g smør
1 fint hakket løg
200 g feta i tern
3 spsk friskhakket persille
1/4 tsk revet muskatnød
4 sammenpiskede æg
salt og peber
Tø butterdejen op. Læg spinat, vand og salt i en gryde og tø spinaten op ved svag varme. Si vandet fra spinaten. Smelt smøret i en gryde og svits løgene heri. Tilsæt spinat, feta, persille, muskat og peber. Tag gryden af varmen og tilsæt æggene, gem lidt til pensling. Rul butterdejen ud og læg den i et smurt ovnfast fad. Fyld spinatmassen heri og læg butterdej over som låg. Pensl med det sidste af æggene. Bages i almindelig ovn på miderste ovnrille ca. 40 min. ved 175 grader (ca. 150 grader ved brug af varmluftsovn)
Bolette d. 03-05-2007Denne ret har jeg lavet i mange år, og jeg bliver ved at vende tilbage til den. Den smager rigtig godt. Når der er fest-gæster damper jeg 2-3 x 125 g fersk (frossen) laks i kort tid, deler det i mindre stykker og lægger i bunden og lægger spinat massen ovenpå. Det er kræs.
BK d. 11-08-2011Prøv med bacon i evt, det er fantastisk!!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(