Indsendt af: | L. Nielsen d. 03-12-2006 |
Antal personer: | 6 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (9 har stemt) | | |
Beregnet til en stor tærteform:
300 g pasta
4 æg
½ l piskefløde
2-3 dl friskrevet parmesanost
salt og peber
2 tsk tørret basilikum
pastaen koges mør og puttes i en smurt tærteform.
fløde, æg, salt, peber og parmesan piskes sammen og hældes over pastaen.
bages i ovn cirka 30 min til hele massen er stivnet.
Kan f.eks. serveres med kalkunbryst og salat.
Maria d. 16-11-2009Denne ret er fantastisk med let stegte porrer og rå skinketern i. Blandes bare sammen med pastaen inden fløde/æg massen hældes over.
Ina d. 13-09-2011Kanon god opskrift som man virkelig kan tømme køleskabet med ved at putte grøntsager el. andet i som fyld :) Løg og gulerod er rigtig godt.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(