Indsendt af: | Heidi Olsen d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 15 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (6 har stemt) | | |
Pastaskruer (kogte)
Majs (frosne eller fra dåse)
Ærter (frosne, friske eller sukkerærter)
Skinketern
Dressing eller ketchup
Flute
De frosne grøntsager tøes op i kogende vand, pastaen koges og det hele blandes sammen. Kan ikke være nemmere og smager bedre end pasta med ketchup.
Tip: Kan også tilsættes hakkede soltørrede tomater, champignoner, pesto eller lign.
Karen d. 18-05-2011Dvs pastasalat mere eller mindre??!!
Rasmus d. 05-07-2011Den smager super godt med grøn pesto blandet i... Hvis man altså er til det :]
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(