Pastaret, alt for nemt

Indsendt af:Heidi Olsen d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:15 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(6 har stemt)
 
Pastaskruer (kogte)
Majs (frosne eller fra dåse)
Ærter (frosne, friske eller sukkerærter)
Skinketern
Dressing eller ketchup
Flute
De frosne grøntsager tøes op i kogende vand, pastaen koges og det hele blandes sammen. Kan ikke være nemmere og smager bedre end pasta med ketchup.

Tip: Kan også tilsættes hakkede soltørrede tomater, champignoner, pesto eller lign.
Karen d. 18-05-2011
Dvs pastasalat mere eller mindre??!!

Rasmus d. 05-07-2011
Den smager super godt med grøn pesto blandet i... Hvis man altså er til det :]
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(