Indsendt af: | Winni Jensen d. 17-12-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 120 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (3 har stemt) | | |
1 kg ridset svinekam uden ben
FINT salt efter behov, (så bliver sværen lettere sprød)
½ l appelsinjuice/saft
Tænd ovnen på 180 grader. Se godt efter om slagteren har ridset sværen helt ned til kødet, ellers må du selv i gang med den skarpe kniv. Svinekammen gnides godt med salt ned mellem sværene, og derefter drysses der lidt ovenpå stegen. Stegen lægges i en lille bradepande, appelsinjuice hældes i bradepanden. Når ovnen er varm, kommes stegen ind i ovnen ca. 1½ time, hvis ikke sværen er sprød, skrues varmen op på 240 grader i 15 min. og vupti, så er sværen sprød.
Lav gerne en sovs af væden fra stegen, som nu er blandet med appelsinjuicen, det giver en dejlig frisk smag i sovsen med appelsinsmag.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(