Indsendt af: | Rasmus Schlosser Schmidt d. 30-12-2006 |
Antal personer: | 2 - 3 personer |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (6 har stemt) | | |
400 g pasta
Ca. 150 g bacon i tern (evt. skinke eller pølser)
1 Stort Løg
1 – 1½ pk. tomat koncentrat (pure eller lignende)
Ca. 1 dl mælk
Skær løgene ud i små tern, og svits dem på en pande, sammen med de 150g Bacon. Bruges der skinke eller pølser skal der bruges en smule fedtstof til a stege i, ellers bruges det fedt der smelter af bacon stykkerne.
Imens dette foretages koges pastaerne i en separat gryde med vand, en smule salt og lidt olie, indtil de er kogt nok, se pasta posen for nærmere info.
Pasta, løg og bacon blandes sammen i en skål sammen med tomatkoncentrat eller pure, eller hvad der bruges, sammen med ca. 1 dl. Mælk. Mere tomat, eller mælk kan tilsættes alt efter konsistensen der ønskes.
Det skal ikke være en sovs, men bare smurt ud på pastaerne.
Velbekomme
Jonas d. 09-01-2007Klasse ret men tilføj lidt cocktailpølse og lidt hakkede tomater så er den super.
iKjAEqwlv d. 19-07-2011Ab fab my gdoloy man.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(