Afrikansk kylling

Indsendt af:Lynkineser d. 08-01-2007
Antal personer:4
Tilberedningstid:45 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(28 har stemt)
 
3 fed hvidløg
3 cm frisk ingefær
2 løg i tern
1 spsk olie, smør eller hvad man nu har
2 gulerødder i skiver
1 god håndfuld rosiner
200 g kyllingefilet skåret i tern
1 dåse hakkede tomater
100 g peanutbutter
salt og peber, vand
Ris som tilbehør
Svits løg, hvidløg og ingefær i en gryde. Når løgene bliver klare i farven kommes peber, kylling og gulerødder i gryden. Steg til kyllingen ikke er lyserød mere, og hæld tomaterne og rosinerne i. Fyld den tomme tomatdåse med vand og hæld det ved - det giver det rigtige mål. Lad det simre i en halv time og rør et par store skefulde peanutbutter ud i det. Smag til med salt og server med ris.

* * *

Retten egner sig også fint til en ristaffel med hvad man nu kan finde på at drysse over af skøre ting, fx kokosmel, syltede mandariner, bananskiver, mangochutney osv. Er man til det mere spicy, kan man også komme lidt stødt spidskommen og/eller kanel i retten.
kirsten reedtz jepse d. 13-03-2007
ja jeg vil gerne komme med en kommentar
da jeg så denne opskrift på Afrikansk
kylling vil jeg lige sige at det er synd at
der kommer tomater og rosiner i og heller
ikke peanutbutter
ja du må undskyle men jeg har selv fået den af en Afrikaner og har lavet op til mange gange det jeg putter i er ananasstykker og kary

Gert d. 14-03-2007
Det er skam helt i orden, det er altid godt med nogle gode råd! :)

sofie d. 16-04-2009
hvor meget kommer retten ca. til at koste (til 12 personer) ? SVAR HURTIGT ! (;

Kristine d. 02-12-2010
kirsten reedtz jepse

Der er ikke kun én måde at lave denne ret på. Afrika er et stort land.

Stephen d. 27-02-2011
"Afrika er et stort land" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

alexander d. 03-03-2011
ja de er bare dorligt

henrik d. 31-10-2011
altså nu har jeg selv rejst meget i afrika og må altså lige tilføje et par rettelser!


når løg, hvidløg og ingefær svitsets i gryden, kommer jeg et lille drys pubeshår i frikplukket fra haven. (Røvskæg kan også bruges hvilket også giver lidt mere knas)!

Istedet for peanutbutter er det meget bedre at stille sig op på en stol, hive bukserne ned og trykke en god splatter ned i gryden! vær dog opmærksom på at der skrues ned for varmen så det ikke brænder på og klæber sig fast til bunden af gryden!




Dorte d. 31-10-2011
Ej, vær dog lidt seriøse!! især dig henrik, du burde skamme dig../-

henriks ven d. 31-10-2011
Efter det har stået og simret i den halvetime, som i nævner, afbrækkes og knuses en halv snes af Dortes store skammelige krop- dernæst findes kødhakkeren frem i midterste skuffe. Sørg for a Dortes krop ligger spændt ud i sin fulde længde, og begynd herefter at sætte småslag ind, indtil hendes krop er rød, blå og fuldkommen og aldeles sort forslået. Hertil sænkes Dortes lemlæstede torso ned i den knitrende gryde, hvortil arme og ben er sorteret fra. Efter retten har stået et par timer, og Dorte ik skriger længere- anbringes hendes øvrige lemmer ned i denne skønne ret, som nu er blevet en dejlig forenelig ret, som symbolisere dyret samt menneskets utrolige forhold på fortryllende og poetisk manér. Server retten halv lun og på en klar hvid tallerken, så kontrasten af menneske og dyre blod fremkommer som smukke kontraster - hvortil er der bare at sige- Bon Appetit

Dorte d. 31-10-2011
det der er for langt ude!!! I er jo psykopater! møgunger!

henrik d. 31-10-2011
Lig 1stk. Dorte på en pande med røven i vejret! giv hende et par hårde stød i anus med en saltet kødpølse og skru derefter op for bluset og svits Dortes patter til de er gyldenbrune og sprøde! tap skedesekræt og kussesnask fra skrævet og mariner patterne for at opnå en bitter eftersmag. Sprøjt efter med negersperm i Dortes fjæs og giv hende et par håndmader, så er der serveret :)

anonym d. 31-10-2011
jeg synes i skulle skamme jer! det er en hjemmeside for opskrifter! nu må i få jer et liv!

henrik d. 07-11-2011
sut!

anonym d. 07-11-2011
hold op med at skrive herinde!

henrik d. 07-11-2011
sut Dorte! ved godt det er dig! kan lugte dine stegte patter!

Anonym d. 26-12-2011
Det er mig der er Dorthe :)

Nikolas Gørts d. 11-03-2012
Denne sommerän var fugtigere end ventet

Rikke d. 03-04-2012
Jeg mangler seriøst en "like" knap på Henriks kommenatare!


tulle musen d. 18-07-2012
Jeg vil også gerne vide hvor jeg kan finde dig på facen..
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(