Indsendt af: | Lynkineser d. 08-01-2007 |
Antal personer: | 2 |
Tilberedningstid: | 15 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (14 har stemt) | | |
250 g ris
1 terning grøntsagsbuillon
1/2 pakke blandede frosne grøntsager, gerne sådan en asiatisk variant
Karry
Et skvæt soya
Her har vi fat i en ret, der nok snarere imponerer bankrådgiveren end svigermor, men det kan der jo også være brug for en gang imellem...
* * *
Kog risene et par minutter mindre end der står på pakken, og hæld det sidste vand fra. Læg dem tilbage i gryden.
Opløs buillonterningen i en kop kogende vand og hæld det over risene. Hæld grøntsagerne i gryden og tilsæt evt. lidt mere vand til det har konsistens som gryderet. Rør nok karry i til det smager af noget, og lad det simre til grøntsagerne er varmet igennem. Spis med soya på.
* * *
Er man typen der ikke kan leve uden kød, kan man jo stege noget strimlet bacon og blande i - det bliver det ikke dårligere af.
Sidsel d. 14-01-2007Kunne man eventuelt få antal gram på de blandede grønsager. Nu findes frosne grønsager jo i forskellig størrelse pakker.
rikke d. 17-11-2009det smager skrækkeligt.
Kristian d. 26-01-2010Lyder godt nok ikke lækkert....
Lotte d. 12-08-2011Hvis man svitser den asiatiske grøntsagsblanding med karryen og lidt soya (i stedet for at koge den med)og bruger det som tilbehør til risen, synes jeg det højner smagsoplevelsen væsentligt.
Julie d. 22-08-2011Karry skal også svitses først for at få mest muligt ud af det.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(