Billig, simpel pastaret

Indsendt af:Lynkineser d. 08-01-2007
Antal personer:2
Tilberedningstid:10 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(21 har stemt)
 
300 g pastaskruer
En pakke pikant flødeost
En pakke bacon
2 porrer
Salt og peber
Skær bunden af porrerne og flæk dem på langs. Skyl dem grundigt og snit dem på tværs i en lille cm's tykkelse. Skær baconen i strimler på tværs. Steg dem på en pande til baconen er sprød.

Kog pastaen og hæld vandet fra. Læg pastaen tilbage i gryden, hæld flødeosten over og rør til den er smeltet til en sauce. Rør bacon og porrer i og smag til med salt og peber.

Server evt. med brød til.
Lars d. 02-12-2007
en sjov måde at lave retten på, den smager også godt, en alm. flødeost og egne krydderier kan også gøre sit til.

Midchael T. d. 01-02-2008
Jeg bruger pikantosten i kødsovsen i stedet, det giver sådan en dejlig cremet smag, det gør den bestemt ikke billigere dog.

italiano d. 05-05-2008
føj for den lede...flødeost og pasta hører ikke sammen...

Lene d. 06-08-2008
Denne ret er rigtig lækker, hvis porrerne får et hurtigt opkog og pastaen ikke bliver kogt helt igennem, men får lov til at simre med resten, når retten bliver blandet sammen.
Det smager også rigtig godt med kyllingebryst til og en grov salat.

René d. 11-01-2010
Jeg bruger gerne sovsekulør i osten, det giver den et rigtigt lækkert udseende.

Rene d. 11-04-2012
så vil jeg hellere have pikant ost, i nummeren
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(