Indsendt af: | Lynkineser d. 08-01-2007 |
Antal personer: | 2 |
Tilberedningstid: | 10 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (21 har stemt) | | |
300 g pastaskruer
En pakke pikant flødeost
En pakke bacon
2 porrer
Salt og peber
Skær bunden af porrerne og flæk dem på langs. Skyl dem grundigt og snit dem på tværs i en lille cm's tykkelse. Skær baconen i strimler på tværs. Steg dem på en pande til baconen er sprød.
Kog pastaen og hæld vandet fra. Læg pastaen tilbage i gryden, hæld flødeosten over og rør til den er smeltet til en sauce. Rør bacon og porrer i og smag til med salt og peber.
Server evt. med brød til.
Lars d. 02-12-2007en sjov måde at lave retten på, den smager også godt, en alm. flødeost og egne krydderier kan også gøre sit til.
Midchael T. d. 01-02-2008Jeg bruger pikantosten i kødsovsen i stedet, det giver sådan en dejlig cremet smag, det gør den bestemt ikke billigere dog.
italiano d. 05-05-2008føj for den lede...flødeost og pasta hører ikke sammen...
Lene d. 06-08-2008Denne ret er rigtig lækker, hvis porrerne får et hurtigt opkog og pastaen ikke bliver kogt helt igennem, men får lov til at simre med resten, når retten bliver blandet sammen.
Det smager også rigtig godt med kyllingebryst til og en grov salat.
René d. 11-01-2010Jeg bruger gerne sovsekulør i osten, det giver den et rigtigt lækkert udseende.
Rene d. 11-04-2012så vil jeg hellere have pikant ost, i nummeren
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(