Indsendt af: | Lynkineser d. 08-01-2007 |
Antal personer: | 2 |
Tilberedningstid: | 25 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (5 har stemt) | | |
2 fed hvidløg, fintsnittet
1 løg i tern
1 spsk olie, smør eller hvad man nu har
2 kyllingefileter
1 dåse hakkede tomater
1-2 spsk tandoori-krydderi
Ris
200 g grønne bønner
Evt. 2 revne gulerødder eller 1/4 fintsnittet rødkål
Svits løg, hvidløg og kylling. Drys en spsk tandoori over og tilsæt tomaterne. Lad det simre imens risene og de grønne bønner (der skal have kortere tid end risene) koger. smag evt. til med mere tandoori til det smager som du synes det skal.
Server evt. med revne gulerødder eller fintsnittet rødkål - noget råkostlignende er prikken over i'et, fordi både retten, ris og grønne bønner er meget 'bløde' i konsistensen.
lennert t d. 24-09-2007skide godt det der...
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(