Chokolademuffins

Indsendt af:Gert Brigsted d. 02-02-2007
Antal personer:-
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(30 har stemt)
 
75-100 g hakket chokolade

250 g mel
225 g sukker
50 g kakao
1 tsk natron
1 tsk vanillesukker

1 1/4 dl mlk
1 dl oliemargarine
2 1/2 dl A38 el. yoghurt (natural)
1 g
Tnd ovnen p 200 grader.

Hak chokoladen (gerne i lidt store stykker). Bland alle de trre indgredienser i en skl med 2/3 af den hakkede chokolade.

Bland de vde indgredienser i en anden skl og pisk kort med et piskeris, til massen er ensartet.

Hld den flydende masse i sklen med de trre indgredienser og fold dem sammen, indtil melet er lige akkurat gennemvdet (brug IKKE elpisker).

Kom dejen i smurte muffinsforme s de hjst er 2/3 fyldt. Drys dem med den ekstra chokolade i midten af dejen.

Bages i 13-15 min ved varmeluftsovn (lidt lngere ved alm. varme).

Tips:

Muffins er frdige, nr de giver modstand, nr man presser en ske mod toppen. Denne opskrift kan jo ogs bruges til andre slags muffins. Bare undlad chokoladen og kakaopulver og tilst den nskede indgrediens.
christina d. 07-02-2007
Den opskrift har jeg ogs set i Femina. Men det er ellers nogen gode muffins..

Charlotte Kjerulff P d. 22-03-2007
De er vildt vildt lkre. Putter lidt mere hakket chokolade i end der str, det gr dem ikke drligere

esxWrKcPpKl d. 19-07-2011
Glad I've finally found seomhtnig I agree with!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(