Indsendt af: | Gert Brigsted d. 02-02-2007 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (30 har stemt) | | |
75-100 g hakket chokolade
250 g mel
225 g sukker
50 g kakao
1 tsk natron
1 tsk vanillesukker
1 1/4 dl mælk
1 dl oliemargarine
2 1/2 dl A38 el. yoghurt (natural)
1 æg
Tænd ovnen på 200 grader.
Hak chokoladen (gerne i lidt store stykker). Bland alle de tørre indgredienser i en skål med 2/3 af den hakkede chokolade.
Bland de våde indgredienser i en anden skål og pisk kort med et piskeris, til massen er ensartet.
Hæld den flydende masse i skålen med de tørre indgredienser og fold dem sammen, indtil melet er lige akkurat gennemvædet (brug IKKE elpisker).
Kom dejen i smurte muffinsforme så de højst er 2/3 fyldt. Drys dem med den ekstra chokolade i midten af dejen.
Bages i 13-15 min ved varmeluftsovn (lidt længere ved alm. varme).
Tips:
Muffins er færdige, når de giver modstand, når man presser en ske mod toppen. Denne opskrift kan jo også bruges til andre slags muffins. Bare undlad chokoladen og kakaopulver og tilsæt den ønskede indgrediens.
christina d. 07-02-2007Den opskrift har jeg også set i Femina. Men det er ellers nogen gode muffins..
Charlotte Kjerulff P d. 22-03-2007De er vildt vildt lækre. Putter lidt mere hakket chokolade i end der står, det gør dem ikke dårligere
esxWrKcPpKl d. 19-07-2011Glad I've finally found seomhtnig I agree with!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(