Fritatta

Indsendt af:Heidi Olsen d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(3 har stemt)
 
6-8 æg alt efter størrelse
1-2 dl mælk
Evt. lidt fløde
Ærter
Skinketern
2 tomater
1 pk bacon, gerne kalkun
3-4 kartofler alt efter størrelse
Salt og peber
Rugbrød
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kog dem evt. i lidt vand.
Skær tomaterne i tern.
Pisk æg, mælk og evt. fløde samt salt og peber sammen.
Kom ærter, skinke, tomattern, kartofler, æggemasse i et ovnfast fad og bag dette i ovnen i ca 45 min. Alt efter portionsstørrelse. Server med sprødstegt bacon og rugbrød til.
Rasmus d. 18-11-2008
To et halvt år... og ingen har spurgt, hvilken temperatur ovnen skal stå på? :)

Rasmus d. 18-11-2008
Ja ok... tre år :)

Michael d. 02-02-2009
Stil den på 150 - 175 så går det ikke helt galt

cook d. 29-09-2010
200gr er altid godt
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(