ggeboller

Indsendt af:Karen d. 12-02-2007
Antal personer:2
Tilberedningstid:40 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(15 har stemt)
 
6-7 g
2-3 dl vand
1 pk gr
2 spsk olie
Lidt salt og sukker
600 g mel, eller efter behov
Gren udrres i det lunkne vand. Salt, sukker og olie tilsttes.
Herefter kommes ggene i, og det piskes godt.
Tilst mel lidt efter lidt, og lt til sidst dejen s den bliver fast, men stadig lidt klistret. Det kan vre ret forskelligt, hvor meget mel der skal bruges.

Form dejen til boller. Stil dem p en plade, og lad dem hve 20-25 min.

De bages ca. 15 min ved 190 grader.

Ellen d. 09-04-2007
Super boller. Det blev ekstra godt da jeg brugte 10 g.

Linette d. 06-05-2007
rh de blev gode. Mums. Prvede ogs med 100 g smr.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(