Æggeboller

Indsendt af:Karen d. 12-02-2007
Antal personer:2
Tilberedningstid:40 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(15 har stemt)
 
6-7 æg
2-3 dl vand
1 pk gær
2 spsk olie
Lidt salt og sukker
600 g mel, eller efter behov
Gæren udrøres i det lunkne vand. Salt, sukker og olie tilsættes.
Herefter kommes æggene i, og det piskes godt.
Tilsæt mel lidt efter lidt, og ælt til sidst dejen så den bliver fast, men stadig lidt klistret. Det kan være ret forskelligt, hvor meget mel der skal bruges.

Form dejen til boller. Stil dem på en plade, og lad dem hæve 20-25 min.

De bages ca. 15 min ved 190 grader.

Ellen d. 09-04-2007
Super boller. Det blev ekstra godt da jeg brugte 10 æg.

Linette d. 06-05-2007
Årh de blev gode. Mums. Prøvede også med 100 g smør.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(