Fad med kartoffelmoslåg

Indsendt af:Heidi Olsen d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(9 har stemt)
 
500 gr. hakket oksekød
1 fed hvidløg
1 løg
2 store gulerødder
1 stor dåse tomatkoncentrat
1 ds flåede tomater
1-2 tsk basilikum
1-2 tsk oregano

5-6 store kartofler
1 æg
Kartoffelvand
Salt
Svits løg, hvidløg og kød. Tilsæt revne gulerødder. Tilsæt krydderier og tomatkoncentrat og dåsetomat og lad det simre i 30 min.

Skræl og kog kartoflerne, der er skåret i tern, til de er møre.
Hæld kartoflerne i en skål og tilsæt æg og vand. Mos med stavblender eller mixer.

Smør et fad med olie og hæld sovsen i - hæld mosen over som låg. Bages i ovnen ved 200 grader til mosen er gylden.
squirt_gurl d. 07-09-2005
Godt med soja, saa smager det nemlig af (meget) af soja. ;)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(