Indsendt af: | Heidi Olsen d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (9 har stemt) | | |
500 gr. hakket oksekød
1 fed hvidløg
1 løg
2 store gulerødder
1 stor dåse tomatkoncentrat
1 ds flåede tomater
1-2 tsk basilikum
1-2 tsk oregano
5-6 store kartofler
1 æg
Kartoffelvand
Salt
Svits løg, hvidløg og kød. Tilsæt revne gulerødder. Tilsæt krydderier og tomatkoncentrat og dåsetomat og lad det simre i 30 min.
Skræl og kog kartoflerne, der er skåret i tern, til de er møre.
Hæld kartoflerne i en skål og tilsæt æg og vand. Mos med stavblender eller mixer.
Smør et fad med olie og hæld sovsen i - hæld mosen over som låg. Bages i ovnen ved 200 grader til mosen er gylden.
squirt_gurl d. 07-09-2005Godt med soja, saa smager det nemlig af (meget) af soja. ;)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(