Indsendt af: | Line d. 29-03-2007 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 10 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (9 har stemt) | | |
1 bæger hytteost
1 pakke skinke
Forårsløg eller purløg (efter smag)
2-4 æg (efter størrelse eller smag)
Salt og peber
Kog æggene (hårdkogte) og hak dem i stykker, skær forårsløg eller klip purløgen, og bland det hele sammen.
Hæld alle ingredienser sammen inden du rører, ellers kan man komme til at mose hytteosten, og det er ikke meningen.
Spises til alt, men jeg nyder det selv til salater eller som pålæg på mit brød. Rigtig frisk og sommeragtigt.
Eva d. 31-03-2007Rigtig god salat. Smager helt forrygende på et stykke groft rugbrød - og til sommer vil jeg prøve den som et ekstra pift ovenpå en kartoffelmad, for det tror jeg også vil være godt.
Fru Ø d. 22-06-2007Rigtig god salat .....prøv at skifte skinken ud med kalkunbacon
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(