Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 15 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (38 har stemt) | | |
50 g. gær
1 tsk. Salt
400 g hvedemel
200 g durummel
3 ½ dl lunkent vand
3 spsk. olie
Gæren opløses i det lunkne vand. Herefter blandes resten af ingredienserne i, til man har en blød og smidig dej. Dejen deles i fire klumper, som hver rulles ud til en diameter af ca. 40 cm. Kom fyld på efter behag og bag i ovnen ved 250 grader i 15 minutter.
Morten d. 10-09-2007Rigtig god pizza. 18 mennesker smagte pizzaen og de var vilde med den
Cecilie d. 23-09-2007Rigtig dejlig og vamset bund, lidt a la Deep Pan hvis man ikke ruller den for tynd!
Frank d. 27-11-2007Lækker bund og meget let at lave.
Brandy :D d. 28-02-2009jeg er så loge blevet færdig med pizzaen, jeg lavede den bare til en store, den blev rigtig lækker , namm namm !
stærkt anbefales !
Helene d. 02-08-2010Super lækker bund, jeg bruger 100g fuldkornshvedemel, det er rigtig lækkert. Tak for en god opskrift.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(