Pizzabund

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:15 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(38 har stemt)
 
50 g. gær
1 tsk. Salt
400 g hvedemel
200 g durummel
3 ½ dl lunkent vand
3 spsk. olie
Gæren opløses i det lunkne vand. Herefter blandes resten af ingredienserne i, til man har en blød og smidig dej. Dejen deles i fire klumper, som hver rulles ud til en diameter af ca. 40 cm. Kom fyld på efter behag og bag i ovnen ved 250 grader i 15 minutter.
Morten d. 10-09-2007
Rigtig god pizza. 18 mennesker smagte pizzaen og de var vilde med den

Cecilie d. 23-09-2007
Rigtig dejlig og vamset bund, lidt a la Deep Pan hvis man ikke ruller den for tynd!

Frank d. 27-11-2007
Lækker bund og meget let at lave.

Brandy :D d. 28-02-2009
jeg er så loge blevet færdig med pizzaen, jeg lavede den bare til en store, den blev rigtig lækker , namm namm !
stærkt anbefales !

Helene d. 02-08-2010
Super lækker bund, jeg bruger 100g fuldkornshvedemel, det er rigtig lækkert. Tak for en god opskrift.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(