Kylling i pikantostesovs

Indsendt af:Annbritt d. 12-06-2007
Antal personer:4
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(9 har stemt)
 
4 store kyllingelår
vand
2 pikantoste
½ liter fløde
paprika
soya
brun sovselikør
stegemargerine
Salt og peber
Hønsebouillonterninger

Ris og evt. flutes
Krydr kyllingelårene med paprika og brun dem på begge sider i en stor gryde.
Hæld vand over til det dækker kyllingen.
Pisk pikantosten ud deri, tilsæt 3-4 bouillonterninger og kog til kyllingen er næsten mør.
Tilsæt fløden, lidt soya, samt salt, peber og paprika efter smag.
Hæld sovselikør i til sovsen får en pæn brun farve.
Kog retten færdig.

Serveres med ris og evt. flutes.
Maria d. 07-12-2007
Super lækkert :0) og nemt at lave!!

julie d. 19-04-2010
Det troede jeg også.. Fuck grinern

Celdzoomo d. 14-11-2011
What about the English invent football championship?

Rikke d. 22-11-2011
Sovselikør? Haha, du mener vist sovsekulør!

2.d d. 16-01-2012
super lækker ret ... kan dog ikke udtale navnet!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(