Indsendt af: | Gert Brigsted d. 23-06-2007 |
Antal personer: | 4-6 |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (5 har stemt) | | |
500 g mel
3 dl lunkent vand
1 tsk salt
1 tsk sukker
Evt. 1 spsk olivenolie
Gæren smuldres i lunkent vand, herefter tilsættes salt, sukker, olie og mel. Konsistensen af dejen skal være glat. Er den for tør, kan der tilsættes mere varmt vand, en spiseske ad gangen. Er dejen for klistret tilsættes mere mel, en spiseske ad gangen. Dejen hæver i ca. en halv time, hvorefter den er klar til brug. Bages ca. en halv time over bål eller grill.
Gitte d. 04-09-2009Når dejen er rullet på så gør den våd med vand og drys godt med kanel eller andet krydderi på
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(