Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 70 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (9 har stemt) | | |
1 kg fersk kalkunbryst
1 rød peberfrugt
1 rødløg
3 fed hvidløg
1 pakke bacon i tern
1 pose revet ost
1 pk butterdej i plader
Peber, timian og paprika
Olie
Start med at tænde ovnen på 200 grader. Skær peberfrugt, rødløg og hvidløg i tern, og put det i en skål sammen med bacon. Bland det sammen med ca. 4 tsk. timian, 3 tsk. paprika, peber og tilsæt lidt olie.
Skær nogle dybe riller i kalkunbrystet ca. for hver 3. cm. Kalkunbrystet lægges oven på den udrullede butterdej (butterdejen skal kunne dække hele brystet).
Fyldet stoppes ned i rillerne og resten ovenpå sammen med revet ost. Butterdejen lukkes om kalkunbrystet, og der kan puttes lidt krydderier ovenpå. Tilberedes i ovnen ca. 50 minutter ved 200 grader. Serveres med pasta og salat.
Silla d. 09-02-2006Retten er god, men man kan undlade rødløg, da disse giver en karakteristisk smag.
christina d. 28-02-2010skal baconet været stegt før man blander det med grønsagerne?
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(