Gratineret tortellini

Indsendt af:Elisabeth d. 08-08-2007
Antal personer:2
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(39 har stemt)
 
1 ps frisk tortellini med skinke og ostefyld
1/4 L madlavningsfløde
1 pk bacontern
1 rød peberfrugt
1 forårsløg
1 pk. gratineringsost
Tortellinien koges efter anvisning på pakken.

Imens steges baconternene sprøde på en pande. Peberfrugt og forårsløg hakkes og svitses med. Madlavningsfløden tilsættes og det hele simrer lidt.

De kogte tortellini hældes i et ovnfast fad. Saucen hældes udover, og der drysses reven ost på toppen.

Puttes i ovnen og gratineres indtil osten er gylden.

Serveres som det er, eller evt. med frisk salat og flutes.
Lasse d. 02-06-2008
Denne opskrift lyder genial, den skal helt klart afprøves snart.. :)

Mads d. 22-05-2010
Har lavet den flere gange, og det er en super lækker og billig ret! :)

Rikke d. 28-10-2010
Super lækker ret som er hurtig at lave og smager rigtig godt.

Kirsten d. 26-02-2011
Super lækker ret. Nemt, hurtigt og ikke mindst billigt - det er jo noget vi kan lide :D

Martin Holm d. 11-01-2012
Skøn skøn, NEM ret. Der var rigeligt til 2.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(