Tomatsuppe I

Indsendt af:Annette d. 22-08-2007
Antal personer:4
Tilberedningstid:45 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(9 har stemt)
 
1 dse tomater
1 stort lg
2 fed hvidlg
1 terning grntsagsbouillon
2 peberfrugter
1-2 chili
2 tsk basilikum
3 spsk olivenolie
3 dl vand
Salt og peber efter smag

Evt. frisk basilikum og creme fraiche
Ovnen forvarmes p 200 grader.

Peberfrugterne og chilien skylles og trres.
Peberfrugterne halveres. Stilk og kerner fjernes. Peberfrugterne og chilien smres ind i olie (jeg plejer at hlde olie p et stykke kkkenrulle og bruge det).
Peberfrugterne og chilien lgges p en bageplade og bages i ca. 15-20 minutter (skindet SKAL VRE sort!). Nr de har klet lidt af, kan skindet fjernes med fingrene og chiliens kerner kan evt. fjernes.

Peberfrugterne, chilien og dsetomaterne blendes.

Tnd for komfuret p middel/hj varme, hld det finthakkede lg, de to pressede hvidlg, basilikum og bouillon i en tre liters gryde. Det svitses til lgene er blevet blde. Skru ned til middel varme og hld den blendede grntsagsmasse og vandet i. Nu skal det have lov til at st og hygge sig i ca 20 minutter (det kan vre ndvendigt at rre rundt).
Krydder til sidst med salt og peber.

Server med frisk hakket basilikum og en spsk kold creme fraiche.
italiano d. 05-05-2008
basilikummen burde aldrig omtales i tsk men i friske blade
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(