Gulerodssuppe (et skud C-vitamin)

Indsendt af:Annette d. 22-08-2007
Antal personer:2
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(15 har stemt)
 
500 g gulerødder
25 g smør
1 stort løg
1 fed hvidløg
saft af 3 appelsiner
2 terninger grøntsagsbouillon
1 liter vand
1 spsk timian

Evt. creme fraiche og ristet toastbrød
Gulerødderne skrælles og skæres i 1 cm stykker. En grydes sættes over ved svag varme og gulerødderne og smørret kommes her i. Lad det simre i 10 minutter og husk at røre rundt.
Løg og hvidløg hakkes og hældes i sammen med bouillonterningerne og timianen. Tilsæt herefter appelsinsaften og vandet. Lad det simre i endnu 10 minutter. Herefter afkøles suppen.

Blend suppen, så den bliver helt jævn og varm den herefter op igen.

Serveres med creme fraiche og ristet toastbrød.
trine d. 14-04-2009
forstår ikke der står tilberedningstid 60 min .. det tager vel kun 20?

Rene d. 17-11-2009
Det skal lige siges at et glas juice også kan bruges i stedet for appelsiner ;)

Mette d. 03-02-2010
Uhm det var da en dejlig suppe :) og vildt mættende, ikke sidste gang den skal stå på menuen!

Freja d. 11-09-2012
superlækker!
jeg tilføjede lidt buko pikant flødeost i stedet for timian, og puttede også lidt kartofler i :) nam!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(