Indsendt af: | Annette d. 22-08-2007 |
Antal personer: | 2 |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (15 har stemt) | | |
500 g gulerødder
25 g smør
1 stort løg
1 fed hvidløg
saft af 3 appelsiner
2 terninger grøntsagsbouillon
1 liter vand
1 spsk timian
Evt. creme fraiche og ristet toastbrød
Gulerødderne skrælles og skæres i 1 cm stykker. En grydes sættes over ved svag varme og gulerødderne og smørret kommes her i. Lad det simre i 10 minutter og husk at røre rundt.
Løg og hvidløg hakkes og hældes i sammen med bouillonterningerne og timianen. Tilsæt herefter appelsinsaften og vandet. Lad det simre i endnu 10 minutter. Herefter afkøles suppen.
Blend suppen, så den bliver helt jævn og varm den herefter op igen.
Serveres med creme fraiche og ristet toastbrød.
trine d. 14-04-2009forstår ikke der står tilberedningstid 60 min .. det tager vel kun 20?
Rene d. 17-11-2009Det skal lige siges at et glas juice også kan bruges i stedet for appelsiner ;)
Mette d. 03-02-2010Uhm det var da en dejlig suppe :) og vildt mættende, ikke sidste gang den skal stå på menuen!
Freja d. 11-09-2012superlækker!
jeg tilføjede lidt buko pikant flødeost i stedet for timian, og puttede også lidt kartofler i :) nam!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(