Indsendt af: | Martin H d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 50 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (15 har stemt) | | |
75 g margarine
300 g sukker
2 æg (medium)
300 g mel
2½ dl mælk (også gerne kærnemælk)
ca 50 g kakaopulver
1 tsk bagepulver
1tsk natron
1 tsk vanille sukker
(Evt. 200 g. hakket mørk chokolade)
Margarine og sukker røres sammen. 1 æg af gangen røres i. Rør godt. Resten af ingredienserne kommes i og dejen røres godt sammen.
Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min.
Kagen kan evt. efter afkølning pyntes med glasur (evt. chokoladeglasur og evt. med revet chokolade henover)
Kagen smager dejligt med vanillieis til som dessert.
Lisa d. 10-06-2005Den er simplethen vidunderlig og der kan kraftigt anbefales en klump god vanilieis til. Perfekt til en sødtand
Rebecca d. 08-09-2005Dejlig kage og den er hurtog og nem at lave. Mums..
Anne d. 09-09-2009Byt kakao ud med kanel og hakkede mandler. Skær æbler i både som trykkes godt ned i kagedejen inden den bages. Drys med sukker og kanel. Så har du en helt anden kage ud fra samme gode grundopskrift - og den er næsten bedre!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(