Burgermenu

Indsendt af:Ditte M. Ditlevsen d. 15-09-2007
Antal personer:2
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(5 har stemt)
 
Burger:
Brd: Godt filone brd el lign fra din lokale pizzamand. Eller bag det selv.
100-150 gr pr. person af flgende: hakket oksekd, fersk laks eller kyllingefilet
1 tomat
Agurk
bakke bnnespirer
Ketchup
Sennep
Evt. honning
Evt. lgringe
Evt. to skiver mild, smeltevenlig ost - evt. gedeost i rulle
4 sm kartofler pr. person
1 gulerod pr. person
1 rdlg pr. person
Citronpeber
Salt
1 spsk neutral olie (som rapsolie)

Desuden:
Bagepapir
Bageplade
Ovn
En god film, mens maden steger
Tnd oven p 210 grader.

lg bagepapir p bagepladen.

Skrub kartofler og gulerdder grundigt, skrl lget og skr det hele i grove bde. Bland 1 spsk olie med spsk citronpeber og bland det med grntsagerne. Lg dem p den ene halvdel af bagepapiret.

Bf: Form hver bf og srg for at de bliver meget flade. Drys med salt og peber og lg dem i et fad ved siden af hinanden. Stil p kl

Laks: Bland 1 tsk sennep og 1 tsk honning og smr laksefileterne ind - lg p fad med skinsiden nedad og drys lidt salt over. Stil p kl.

Skr agurk og tomat i tyndeskiver og skyl bnnespirerne.

Nr ovnen er helt varm stilles grntsagerne ind midt i ovnen. Efter ca 20 minutter vende de, og bfferne og/eller laks stilles ind de sidste ca 20 minutter. Hvis du laver bf kan der lgges en skive ost oven p bffen de sidste par minutter.

Hvis du laver kyllingefilet, smres fileterne med en smule sennep og steget 5 minutter p hver side i olie p en pande. drysses med en smule salt til sidst.

Maden er frdig nr tnderne lber i vand og kartoflerne er sprde og gyldne.

Rist brdet i dekorative, skrtskrne skiver, saml burgerne som du lyster med ketchup, sennep, tomat, agurk og bnnespirer og server med de stegte grntsager til.

God appetit.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(