Indsendt af: | Lea d. 07-10-2007 |
Antal personer: | 2-4 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (7 har stemt) | | |
4 koteletter (kalv eller svin)
1/4 l piskefløde
1 dåse salsasovs/dip - hot eller medium
1 dåse majs
Revet ost
Tænd ovnen på 180 C.
Brun koteletterne på en pande og bland fløde, salsasovs og majs sammen i en skål.
Læg koteletterne i et ovnfast fad og hæld sovseblandingen over.
Bag det 15- 20 min i ovnen, strø revet ost over de sidste 5 min af tiden.
Serveres med ris eller kartofler og flute.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(