kylling i asparges

Indsendt af:Lea d. 07-10-2007
Antal personer:2-4
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(16 har stemt)
 
450 g Kyllingefiletter
2 spsk smør
2 spsk mel
1 dåse asparges
Mælk
Salt
Peber
Kog kyllingefiletterne i lidt vand i ca 30 min.
smelt smøret og pisk det sammen med melet, samt lidt mælk og vand fra kyllingen og aspargesvandet til det har den rette konsistens. Pil kødet i mindre stykker og hæld asparges i, kog op og smag til med salt og peber.

Serveres med ris eller kartofler til.

TIP: hæld ærter og gulerødder i, gør sovsen tykkere og brug den til tarteletter.
Marie d. 18-10-2008
Kylling i opbagt sovs, det er vidst ikke særlig fedtfattigt.
Men det lyder ellers lækkert


Josephine d. 15-08-2009
Det ER lækkert!!

Johan d. 13-04-2011
Ikke bare for studenter, også god for pensionistgræsenkemænd.

Søren d. 09-06-2011
Med frisk pasta er det virkelig lækkert

Maja d. 12-11-2011
Hvis man koger kyllingen med en hønsebouillon eller nogle gode grøntsager bliver det bare endnu mere lækkert ;)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(