Indsendt af: | Lea d. 07-10-2007 |
Antal personer: | 2-4 |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (16 har stemt) | | |
450 g Kyllingefiletter
2 spsk smør
2 spsk mel
1 dåse asparges
Mælk
Salt
Peber
Kog kyllingefiletterne i lidt vand i ca 30 min.
smelt smøret og pisk det sammen med melet, samt lidt mælk og vand fra kyllingen og aspargesvandet til det har den rette konsistens. Pil kødet i mindre stykker og hæld asparges i, kog op og smag til med salt og peber.
Serveres med ris eller kartofler til.
TIP: hæld ærter og gulerødder i, gør sovsen tykkere og brug den til tarteletter.
Marie d. 18-10-2008Kylling i opbagt sovs, det er vidst ikke særlig fedtfattigt.
Men det lyder ellers lækkert
Josephine d. 15-08-2009Det ER lækkert!!
Johan d. 13-04-2011Ikke bare for studenter, også god for pensionistgræsenkemænd.
Søren d. 09-06-2011Med frisk pasta er det virkelig lækkert
Maja d. 12-11-2011Hvis man koger kyllingen med en hønsebouillon eller nogle gode grøntsager bliver det bare endnu mere lækkert ;)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(