Indsendt af: | Lea d. 07-10-2007 |
Antal personer: | 2-4 |
Tilberedningstid: | 45 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (12 har stemt) | | |
1 pose pulver kartoffelmos
Forskellige løg efter eget valg
Evt. 1 æg
Lav kartoffelmosen efter anvisningen.
Hak løgene i mindre stykker og bland dem i kartoffelmosen. Rør evt. ægget ud i for at få en gylden overflade.
Kartoffelmosen bages i ovnfast fad i ovnen i 30-40 min på 200 C.
Malene d. 27-08-2008Mmh, det lyder godt. Det må da vist prøves :D
anonymos d. 17-01-2009Virkelig lækkert! hvis man hælder revet moserella på kartoffelmoson de sidste 10 min. den er i ovnen. Bliver det også rigtig godt. Mums.
signe vegetar d. 17-10-2009det lyder altså ret uinspirerende
kris d. 04-11-2009aj..lav da en kartoffelmos selv, kartofler, lidt mælk og smør,så nemt!
bland evt lidt frisk persille ell timian i og lidt parmasan (ell anden ost)
Anonym d. 15-02-2011Hjemmelavet kartoffelmos + en pakke pikantsmøreost er SÅ meget bedre!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(