Hapskager

Indsendt af:Birgitte T. d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(6 har stemt)
 
100 g blødt margarine
100 g sukker
1 lille æg
2 top tsk kakao
1 top tsk ren kanel
2 tsk vanillesukker
1 strøget tsk bagepulver
125-140 g mel
Margarine, æg og sukker røres blødt. Derefter tilsættes kakao(der sies først), kanel, vanillesukker, mel og bagepulver. Kom melet i lidt efter lidt. Dejen æltes og formes straks til to tykke pølser, der lægge si køleskabet natten over, så de bliver skærefaste. (Alternativt bare hurtigt i fryseren). Det er vigtigt at håndtere dejen med ultralet hånd, og kom evt. lidt mel i håndfladerne, hvis den klistrer. Rullerne skæres efterfølgende i tynde skiver med en skarp kniv 'smurt' med mel og lægges på en plade med bagepapir. Bages ved 200 grader på nederste rille i ca. 5 minutter. fryseegnede. Supergode småkager! Nogle synes, de i smag hører julen til.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(