Indsendt af: | Jeanette P. d. 02-11-2007 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (19 har stemt) | | |
500 g hakket oksekød
1 dåse majs
1-2 fed knust hvidløg
Salt, peber og lidt soya
Ris til 4 personer.
Kog ris til 4 personer efter anvisningen (basmatiris eller jasminris er bedst).
Imens tilberedes resten:
Svits kødet i lidt olie til det er brunt - del evt. kødet med en gaffel. Tilsæt majs med væde og derefter resten af ingredienserne og varm det godt igennem. Andre krydderier kan tilsættes efter smag, fx. Allround, lidt karry eller paprika.
Bland risene med kødblandingen og server med soya og evt. groft brød.
Retten er både billig, hurtig og har været ret populær i vores familie.
blaplesmeax-online d. 09-12-2009Ja, formentlig sa det er
King d. 02-03-2010Puhaaa hvor er den elendig! Ikke min kop the
Signe d. 10-01-2011Den er rigtig god :-)
For at gøre den mere spændende kan man tilføje nogen flåede tomater!
Asger Steen d. 19-07-2011Hmm en smule kedelig men bestemt ikke elendig. Spice den op med nogle bacon tern og noget chilisovs til så den skam ganske fin.
Danni d. 16-09-2012Hvis man ikke synes om retten, så lad dog være med at lave den. Personligt synes jeg at den lyder ret lækker, man kan jo selv lave sin egen version.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(