Pastaret m. røget medister

Indsendt af:Jeanette P. d. 02-11-2007
Antal personer:4
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(5 har stemt)
 
1 røget medister
1 ds. flåede, hakkede tomater
250 g champignon
2 fed hvidløg
Evt. lidt fløde
1 bouillonterning
1 tsk oregano
1 tsk basilikum
Salt og peber
Revet ost til gratinering

Pastaskruer til 4 personer
Kog først pastaskruerne efter anvisningen.
Lad dem dryppe af og fordel dem i et ovnfast fad.

Skær den røgede medister i små tern, og svits dem i lidt olie i en gryde sammen med de skivede champignons. Tilsæt flåede tomater, knust hvidløg og evt. lidt fløde for at jævne sovsen lidt. Kom en bouillonterning og krydderierne i. Lad retten simre i 5 min. Hæld sovsen over pastaskruerne og bland det let sammen. Drys revet ost over.

Retten sættes i en 200 grader varm ovn i ca 10 min. til osten er smeltet og er gylden.

Serveres med flütes og evt. salat. Det er en rigtig billig og nem ret, der smager godt.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(