Pastaret m. rget medister

Indsendt af:Jeanette P. d. 02-11-2007
Antal personer:4
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(5 har stemt)
 
1 rget medister
1 ds. flede, hakkede tomater
250 g champignon
2 fed hvidlg
Evt. lidt flde
1 bouillonterning
1 tsk oregano
1 tsk basilikum
Salt og peber
Revet ost til gratinering

Pastaskruer til 4 personer
Kog frst pastaskruerne efter anvisningen.
Lad dem dryppe af og fordel dem i et ovnfast fad.

Skr den rgede medister i sm tern, og svits dem i lidt olie i en gryde sammen med de skivede champignons. Tilst flede tomater, knust hvidlg og evt. lidt flde for at jvne sovsen lidt. Kom en bouillonterning og krydderierne i. Lad retten simre i 5 min. Hld sovsen over pastaskruerne og bland det let sammen. Drys revet ost over.

Retten sttes i en 200 grader varm ovn i ca 10 min. til osten er smeltet og er gylden.

Serveres med fltes og evt. salat. Det er en rigtig billig og nem ret, der smager godt.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(