Indsendt af: | Julie d. 09-11-2007 |
Antal personer: | 2 |
Tilberedningstid: | 50 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (9 har stemt) | | |
2 stk kyllingefilet
1 pakke bacon i skiver
1 fed hvidløg
Feta
Tilbehør: kartoffel og salat
- Tag en mellem håndfuld feta og mos det.
- Pres hvidløget og bland det sammen med fetaen.
- Skær et hul i kyllingen så der er plads til feta og hvidløg.
- Stop feta og hvidløg ind i kyllingefileten.
- Sno bacon omkring kyllingen.
Steg kyllingen i ca. 35 min. ved jævn varme (afhængig af hvor store de er).
Serveres med salat og kartoffel
Solveig d. 20-02-2010Super lækker opskrift. Jeg bor i Tyskland og fandt Jeres opskrifter ved en tilfældighed. Jeg har givet den videre til min datter. Jeg har prøvet masser af dem. De er allesammen rigtig gode.
Tusinde tak for dejlig mad.
christina d. 28-02-2010Kan man bruge alm. ost (f.eks. revet ost) i stedet for feta?
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(