Mager leverpostej

Indsendt af:Birgitte T. d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:75 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(8 har stemt)
 
500 g svinelever
300 g kogte kartofler
1 lg
2 spsk mel
1 glas champignon
1 dl mlk (skummet eller mini)
1 dl olie
Min. 6 tsk salt
Peber efter behag
Evt. lidt oregano
Kom leverstykkerne i en blender og tilst lg samt kartoflerne, der moses, og champignon, som hakkes fint. Udrr melet i mlken til en jvning, som rres i levermassen med olie og krydderier. Rr det godt sammen og kom det i et ildfast fad (ca. 20 x 30 cm), som sttes i et strre ildfast fad, hvor der hldes vand i. Bag leverpostejen ved 170 grader i tre kvarter til en 1 time, til den virker gennembagt. Nr den kommer ud af ovnen, kan nederste del af den vre meget vd, men dette forsvinder, nr den fr lov at st. Fryseegnet. Billigt og fedtfattigt plg, som smager fuldstndig som kbepostej.
Ellinor d. 17-03-2009
Som smager fuldstndigt som kbepostej?
Det er vist en misforstet salgsteknik. Pointen med hjemmelavet leverpostej er da netop, at den smager tusind gange bedre end kbepostej. Sdan husker jeg i hvert fald min mors:-)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(