Indsendt af: | Birgitte T. d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 75 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (8 har stemt) | | |
500 g svinelever
300 g kogte kartofler
1 løg
2 spsk mel
1 glas champignon
1 dl mælk (skummet eller mini)
1 dl olie
Min. 6 tsk salt
Peber efter behag
Evt. lidt oregano
Kom leverstykkerne i en blender og tilsæt løg samt kartoflerne, der moses, og champignon, som hakkes fint. Udrør melet i mælken til en jævning, som røres i levermassen med olie og krydderier. Rør det godt sammen og kom det i et ildfast fad (ca. 20 x 30 cm), som sættes i et større ildfast fad, hvor der hældes vand i. Bag leverpostejen ved 170 grader i tre kvarter til en 1 time, til den virker gennembagt. Når den kommer ud af ovnen, kan nederste del af den være meget våd, men dette forsvinder, når den får lov at stå. Fryseegnet. Billigt og fedtfattigt pålæg, som smager fuldstændig som købepostej.
Ellinor d. 17-03-2009Som smager fuldstændigt som købepostej?
Det er vist en misforstået salgsteknik. Pointen med hjemmelavet leverpostej er da netop, at den smager tusind gange bedre end købepostej. Sådan husker jeg i hvert fald min mors:-)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(