Indsendt af: | Julie d. 09-11-2007 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 25 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (8 har stemt) | | |
500 g hakket oksekød
Ca. 200. g ost i strimler
Ca. 150 g feta (som du moser med en gaffel)
1/2 - 1 dl mælk
Put oksekødet i en skål og tilsæt osten og fetaen.
Tilsæt mælk indtil farsen kan hænge sammen.
Form farsen til bøffer og steg dem.
Det er super nemt at lave og så smager det VIRKELIG godt.
Undgå at salte bøfferne da der er salt i fetaen.
Kom evt. lidt peber på.
aNO d. 17-12-2007Smager virkelig godt.. Gør de alm. hakkebøffer bedre end:) skal helt klart prøves
Mia d. 05-01-2008Jeg laver dem med oksekød, feta, fint hakket grøn peber og 1 æg for at det hænger sammen.
Gert d. 08-01-2008Vi har lige lavet dem her, og de var rigtig gode! :) Vi fik dem med salat og ciabatta-boller til, så de blev næsten helt burger-agtige.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(