Ostindisk Karryret

Indsendt af:Peter Bib d. 01-12-2007
Antal personer:2
Tilberedningstid:45 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(1 har stemt)
 
200 g skinkekd i strimler
1-2 gulerdder (ca. 100 g)
1 lg
1 tsk olie
1-2 tsk karry
2 spsk mel
2 dl vand eller bouillon
1 madble
1 hndfuld rosiner
1 dl rter
Salt
Peber
Kdet skres i tern.
Grntsagerne renses og hakkes i sm stykker.
Kdet brunes i olien og drysses med karry.
Lg og gulerdder kommes ved og brunes med.
Mel drysses over og der rres til melet er opsuget.
Vand eller bouillon hldes ved. Retten smkoger i 30 min.
blet skres i tern.
bletern og rosiner kommes i retten, der smkoger yderligere 10 minutter.
rterne kommes i og varmes med.
Smages til med salt og peber.

Serveres med f.eks. lse ris og rkost.
tina fahln d. 29-01-2012
Hej.
Der mangler dog kokosmel, som jo hrer til Ostindisk karryret. :-)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(