Ostindisk Karryret

Indsendt af:Peter Bib d. 01-12-2007
Antal personer:2
Tilberedningstid:45 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(1 har stemt)
 
200 g skinkekød i strimler
1-2 gulerødder (ca. 100 g)
1 løg
1 tsk olie
1-2 tsk karry
2 spsk mel
2 dl vand eller bouillon
1 madæble
1 håndfuld rosiner
1 dl ærter
Salt
Peber
Kødet skæres i tern.
Grøntsagerne renses og hakkes i små stykker.
Kødet brunes i olien og drysses med karry.
Løg og gulerødder kommes ved og brunes med.
Mel drysses over og der røres til melet er opsuget.
Vand eller bouillon hældes ved. Retten småkoger i 30 min.
Æblet skæres i tern.
Æbletern og rosiner kommes i retten, der småkoger yderligere 10 minutter.
Ærterne kommes i og varmes med.
Smages til med salt og peber.

Serveres med f.eks. løse ris og råkost.
tina fahlén d. 29-01-2012
Hej.
Der mangler dog kokosmel, som jo hører til Ostindisk karryret. :-)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(